Ahoj,mám dotaz. Chci si zahrát Batman hry z Arkham série, ale chci se zeptat,kde se jaká odehrává ? Nevím jestli mě tam klame ten název Arkham , ale prosím o vysvětlení kde je jaká hra , co si myslím tak
Arkham asylum - to je jasné,to je na tom ostrově arkham s blázincem
Arkham city - to je pokud vím vlastně celé město arkham , což je jako kdyby nějaká část gothamu
Arkham Origins - to už nějak nevím , co je arkham city + nějaká část gothamu ?
Arkham knight - to je už asi celý gotham ?
Díky
Batman Arkham- kde se odehrává
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Batman Arkham- kde se odehrává
Já zatím hrál jen jednoho a to Arkham Knight, nemám ještě ani dohráno ale myslím že se díky tomuhle dílu poohlédnu po těch starších. Jinak Arkham Knight se odehrává v celém Gothamu, tzn všechny 3 ostrovy.
Všechny tito hry jsou v částech Gotham City pouze s každou novější hrou se otevírají další části mapy. Pouze první díl byl jen Arkham blázinec, druhý Arkham City. třetí je před tím vším. Arkham knight by měl mít přístupný celý gotham, každopádně hra se ještě pořád vyvíjí. (nevím jestli je to finální podoba)
Procesor: I3 6100
Zakladní deska: ASROCK Z170 PRO4
Chlazení: NOCTUA NH-D15S
SSD: Kingston HyperX Savage SSD 120GB
HDD : 500GB Seagate
GPU: Zatím není.
RAM: Kingston HyperX Fury Black 8GB DDR4
ZROJ: EVGA 430W
CASE : In-Win 805C GOLD, zlatá
Hra už se nevyvíjí. Hra je kompletně vydaná na PS4 a Xbox 1, to jenom na PC je zprasená tak že by za to někdo zasloužil ukřižovat. Jde hlavně o problémy s výkonem a občasným zamrznutím hry, jinak co se týče obsahu, možná budou nějaká DLC ale víc už asi nebude. Momentálně by ale mohl bejt trochu problém sehnat Arkham Knighta protože je staženej z prodeje (Jo, až tak nahovno to udělali).
Problémy s výkonem byl již docela opraveny, jelikož vyšel nový patch (další patch vyjde v sprnu). Sám to hraji a před ti se nedalo ani jet a teď si normálně frčím. akorát občas sem tam se to lehce sekne nebo Batman udělá něco jiného. Pokud Srpnový opraví ještě nějaký věci, nechápu co by tam až do listopadu s tím dělali. jinak lehčí Off topic.
Procesor: I3 6100
Malinko
, pořád se mi ale občas projevujou propady FPS, hlavně při jízdě autem, není to návazný na náročný scény jako boje nebo výbuchy atd. vyloženě zlobí auto, obzvláště při obyčejný jízdě po městě. Jinak kdyby vyšlo ještě něco, byl bych maximálně rád protože po pár hodinách mi ta hra naprosto přirostla k srdci. Jenom mě mrzí že nejde hrát víc za vedlejší postavy, třeba Nightwing je asi 10x silnější než celej batman