Caute..
Som veľký fanúšik série Zaklínača a chcel by som vedieť či na mojej zostave rozbeham Witchera 3 na high detailoch,sem tam niečo na low nebude vadiť..
CPU:intel pentium G3220 3.0Ghz
GPU:Asus gtx 750 ti
4GB Ram DDR 3
Hdd 500gb
Windows 8.1 64bit
Rozbehám Zaklínača 3 ?
Re: Rozbehám Zaklínača 3 ?
Na high určitě ne, hra je velmi náročná, všechny ty hlavní grafické natavení by musely zůstat na low, maximálně něco mezi low a medium, teda co se 1080p týče.
Lenovo IdeaPad Y580 s i5 3210M a odpálenou GTX 660M|
AMD Phenom II x4 955 @3,8 GHz
12 GB RAM Kingston 1600 MHz
Gigabyte GA-880GA-UD3H
Radeon HD 5750 a čekám na ASUS HD 7950
Seagate Barracuda 7200.1, SSD Crucial MX200 250 GB
AMD Phenom II x4 955 @3,8 GHz
12 GB RAM Kingston 1600 MHz
Gigabyte GA-880GA-UD3H
Radeon HD 5750 a čekám na ASUS HD 7950
Seagate Barracuda 7200.1, SSD Crucial MX200 250 GB
Ale moja grafika by to mala utiahnuť v pohode nie ?
samozřejmě že si zahraješ.. nebude to pastva pro oči jako z fotek z magazínů, ale hru si stejně užiješ;)
- heminstein
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Maximálně na střední detaily, možná ani to ne. Procesor je dost slabý. Na Zaklínače 3 se doporučuje čtyřjádro.
Asi takto by mi to malo isť ? https://www.youtube.com/watch?v=tBFCge8KaDo
Ale ja by som hral na rozlíšení 1680x1050 takže to bi boli len FPS naviac že ?
Ale ja by som hral na rozlíšení 1680x1050 takže to bi boli len FPS naviac že ?
možná i líp, máš o něco silnější kartu.. nicméně záleží jak máš procesor taktnutej? tenhle je pro taktování jako stvořenej.. jinak s tim 4jádrem nesouhlasim, doporučujou to snad všude a málo která hra vůbec umí využít víc jak 2 jádra..
Nie tento procesor neni určený k taktovaniu,ja mám G3220 a G3258 je taktovací,teda aspon som to niekde videl..
máš pravdu, sek jsem se.. to je velká škoda.. nicméně si zaklínače zahraješ a mělo by šlapat o něco líp než na videu..
no ved ja si kupim niekedy aj tu G3258 a nejaku taktovacu dosku ale neviem či by sa mi radšej neoplatila rovno i5..ako Witcher 3 keby mám hru na HIGH a nejake vecičky dám na LOW tak tá hra je úžasna..
Ja mám ale teraz nejak zabugovaný WIndows 8.1 takže PC mi nejde tak jak by výkonovo mal takže si počkám kým bude WIndows 10 ten si dám a teším sa jak budem hrať! :)
Len by ma zaujimali tie RAMky..ved ja mám 4GB RAM,niečo mi zoberie WIndows a to čo zostane bude stačiť na WItchera 3 ?