ahoj chci se zeptat: mám v plánu kupovat si notebooka na výšku a když budu doma, tak jej budu využívat i na práci na internetu.snad..tj jedno..ale mám do počítače zavedený síťák, tak akorát..ne moc dlouhy, ne moc krátký, vedený za lištama od podlahy z pudy-kde mám router...do routeru vede koax..ale dotaz teda zní...existuje něco(zařízení,...) do kterého bych dal ten síťák (takový switch ale nechci switch) a z tama vyvedl 2 síťáky (jeden kratší do pc, druhý delší do mého ntbku..)...díky..nebo jenom jeden (když budu chtít zapojit kabel do notebooku tak tam dam to zarizeni + delší sítak a kdyz jenom do pc, tak zarizeni vypojim a necham tam stavajici kabel, ktery jak jsem popsal je tak akorat na sitovy vstup.))
diky moc za odpoved..doufam ze jste do jaks taks pochopili, kdyztak piste otazky a ja vam to vysvetlim...pisu to na nahodu, protoze vubec nevim, jestli to existuje..fakt moc diky
"Prodloužení síťového kabelu"...
- Koja
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A co spíš koupit router s wifi antenou (+/- 1500,--Kč), předpokládám, že notebook bude mít možnost WiFi .. a stávající kabel s netem zapojit do routeru, z routeru vyvést LAN kabel (bývá součástí balení) do PC a přes WiFi napojit notebook?
Je to jednodušší, než pořád čachrovat s káblikama, přehazovat je a přepínat a určitě aj časem doceníš, že nemusíš bejt pořád u stolu, na dosah káblu, ale máš na notebooku net po celém domě
Jinak asi tohle bude to, na co ses ptal

Je to jednodušší, než pořád čachrovat s káblikama, přehazovat je a přepínat a určitě aj časem doceníš, že nemusíš bejt pořád u stolu, na dosah káblu, ale máš na notebooku net po celém domě

Jinak asi tohle bude to, na co ses ptal

Everybody lies so don't trust anyone. :)
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Doporučuju taky router s wifinou ... mam psp ... lezim v pokoji a surfuju na netu ...antenka je v obyvaku ..mezi mnou a obyvakem jsou 3 tluste zdi a signal je 100%. Stal me cca +-900Kč od poskytovatele.. jinak stojí tuším nějak kolem +-1500Kč což zas tolik není. Hlavně s tím počítám do budoucna, až si pořídím notebook.

Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Notebook Lenovo Y50-70 prodloužení FFC kabelu klávesnice Příloha(y)
od SGvagon » 07 led 2025 01:46 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 8
- 2878
-
od SGvagon
Zobrazit poslední příspěvek
28 led 2025 22:19
-
-
- 3
- 3562
-
od petr22