Nejde mi zapnout novy pocitac

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

ASKER
Level 2
Level 2
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Nejde mi zapnout novy pocitac

Příspěvekod ASKER » 25 črc 2015 16:47

Zdravím mám veliký problém s počítačem. Prave jsem si odinstaloval zkusebni verzi Avastu- klasicky jsem to odinstaloval a dal "Restartovat nyni" no tak se mi to restartovalo a pri spousteni systemu se mi ukazala chybova hlaska- "počítač se nespustil správně. klikněte na restartovat a restartujte počítač někdy se tím problém vyřeší. můžete taky kliknout na upresnit možnosti a vyskoušet další možnosti opravy počítače". Co mam proboha delat?? :((((( Ne jen ze jsem si dneska stahnul milion viru do pocitace pri reseni jineho problemu(viz muj posledni prispevek) ale ted se mi stane tohle :( mam Windows 8.1 a pc je stary sotva mesic

Reklama
Makaan
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: NEJDE MI ZAPNOUT NOVY POCITAC

Příspěvekod Makaan » 25 črc 2015 16:54

naformatuj PC a nainstaluj znova .....
nejkratsi a nejjistejsi reseni zvlast kdyz jsi tam mel milion viru .. :)

a porid si normalni antivir - Norton se da sehnat za 400kč na rok ... a je to jeden z nej antiviru na prevenci ze se ti do PC vubec neco dostane ...
taky jsou dobre Kaspersky, Bitdefender - spolu s Nortonem jsou posledni dobou stabilni trojice dobrych antiviru, ke kterym si neco jako free Avast necichne
HW: CPU i5-4590, cooler Hyper 212 Evo, Asrock Fatal1ty H97 Perf., MSI GTX 970 Gaming ME, 2x4gb Hyperx Fury, SSD Crucial M500 120gb, HDD 1TB WD Blue, PSU Seasonic 550RM, case Corsair 300R, SSD Kingston Savage 240gb, monitor ASUS VX239H

ASKER
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod ASKER » 25 črc 2015 16:56

co myslis tim naformatuj? mimochodem ty viry jsem vsechny uspesne smazal pomoci malwarebytes a pomoci prohledavani pocitace + jsem vymazal nejake skodlive registry ktere se mi take do pocitace dostaly(z tech virů) myslite ,ze bych se mohl omylem prekliknout a vymazat neco spatne?

Uziv00

Příspěvekod Uziv00 » 25 črc 2015 16:56

Spustit recovery - tedy obnovu do továrního nastavení. Nebo přeinstalovat systém.

Makaan
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Makaan » 25 črc 2015 17:01

já osobně jsem hodně citlivý na toto, takže jakmile něco nadělá problémy tohoto formátu, tak prostě jdu, nabootuju z biosu instalační DVD windows, naformátuju (= vymažu) celý harddisk a nainstaluju windows načisto znova ... a nahodím si vše okolo ... zabere mi to jedno odpoledne a tím jsem s problémy co se týče virů, bugů a chyb hotovej...

osobně nevěřím moc free programům, asi je tu někdo, kdo se mnou nebude souhlasit, ale já považuju free antivir jen za nějaké demo.. pokud chci antivir, tak za něj hodím pár stovek a mám komplexní systém a hotovo

mám teď Nortona poslední 2 roky a za dobu jeho užívání jsem neměl žádný problém s ničím
HW: CPU i5-4590, cooler Hyper 212 Evo, Asrock Fatal1ty H97 Perf., MSI GTX 970 Gaming ME, 2x4gb Hyperx Fury, SSD Crucial M500 120gb, HDD 1TB WD Blue, PSU Seasonic 550RM, case Corsair 300R, SSD Kingston Savage 240gb, monitor ASUS VX239H

ASKER
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod ASKER » 25 črc 2015 17:09

PANE BOŽE ono to po mě chce cdčko a ja jsem si nekupoval mechaniku,protože bych ji nikdy nepoužil... + navíc jsem si kupoval takto http://www.czc.cz/microsoft-windows-8-1 ... 76/produkt windows,tak nevím jestli to můžu použít víckrát než jednou

až je mi z toho zle,je mi 15 let,celý život na ten počítač šetřím a pak se mi rozbije..

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 25 črc 2015 17:32

No pokud jsi mazal, jak píšeš "škodlivé registry", tak se nedivím, že PC nenajede. Tak tady nehořekuj a nainstaluj systém znovu po novém pomalém formátování. Příště se nejprve poraď co dělat a pak se řiď radou odborníků na viry v sekci HiJackThis a ne radami "jeden machr radil".
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

ASKER
Level 2
Level 2
Stav:

Re: Nejde mi zapnout novy pocitac

Příspěvekod ASKER » 25 črc 2015 19:12

Ja jsem prave mazal presne ty registry ktere avast free uznal jako nechtene a skodlive tak nevim.. Mimochodem muzu to cdcko pouzit vickrat? (kupoval jsem to z odkazu nahore). A neexistuje jake koliv jine reseni nez obnoveni do tovarniho nastaveni?

zeus
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:

Re: Nejde mi zapnout novy pocitac

Příspěvekod zeus » 27 črc 2015 18:18

Pred tovarnim nastavenim lze zkusit bod obnovy.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Ikona napájení v oznamovací oblasti nejde zapnout Příloha(y)
    od Minapark » 17 pro 2024 20:48 » v Windows 11, 10, 8...
    6
    4161
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    09 led 2025 21:48
  • Počítač cca 50k Příloha(y)
    od rykatyka » 09 lis 2024 16:54 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    4
    1997
    od rykatyka Zobrazit poslední příspěvek
    09 lis 2024 19:17
  • Počítač do 30k- změny Příloha(y)
    od Dejvik2323 » 18 bře 2025 15:32 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC