Nejde mi zapnout novy pocitac
Nejde mi zapnout novy pocitac
Zdravím mám veliký problém s počítačem. Prave jsem si odinstaloval zkusebni verzi Avastu- klasicky jsem to odinstaloval a dal "Restartovat nyni" no tak se mi to restartovalo a pri spousteni systemu se mi ukazala chybova hlaska- "počítač se nespustil správně. klikněte na restartovat a restartujte počítač někdy se tím problém vyřeší. můžete taky kliknout na upresnit možnosti a vyskoušet další možnosti opravy počítače". Co mam proboha delat?? :((((( Ne jen ze jsem si dneska stahnul milion viru do pocitace pri reseni jineho problemu(viz muj posledni prispevek) ale ted se mi stane tohle :( mam Windows 8.1 a pc je stary sotva mesic
Re: NEJDE MI ZAPNOUT NOVY POCITAC
naformatuj PC a nainstaluj znova .....
nejkratsi a nejjistejsi reseni zvlast kdyz jsi tam mel milion viru .. :)
a porid si normalni antivir - Norton se da sehnat za 400kč na rok ... a je to jeden z nej antiviru na prevenci ze se ti do PC vubec neco dostane ...
taky jsou dobre Kaspersky, Bitdefender - spolu s Nortonem jsou posledni dobou stabilni trojice dobrych antiviru, ke kterym si neco jako free Avast necichne
nejkratsi a nejjistejsi reseni zvlast kdyz jsi tam mel milion viru .. :)
a porid si normalni antivir - Norton se da sehnat za 400kč na rok ... a je to jeden z nej antiviru na prevenci ze se ti do PC vubec neco dostane ...
taky jsou dobre Kaspersky, Bitdefender - spolu s Nortonem jsou posledni dobou stabilni trojice dobrych antiviru, ke kterym si neco jako free Avast necichne
HW: CPU i5-4590, cooler Hyper 212 Evo, Asrock Fatal1ty H97 Perf., MSI GTX 970 Gaming ME, 2x4gb Hyperx Fury, SSD Crucial M500 120gb, HDD 1TB WD Blue, PSU Seasonic 550RM, case Corsair 300R, SSD Kingston Savage 240gb, monitor ASUS VX239H
co myslis tim naformatuj? mimochodem ty viry jsem vsechny uspesne smazal pomoci malwarebytes a pomoci prohledavani pocitace + jsem vymazal nejake skodlive registry ktere se mi take do pocitace dostaly(z tech virů) myslite ,ze bych se mohl omylem prekliknout a vymazat neco spatne?
-
- Pohlaví:
Spustit recovery - tedy obnovu do továrního nastavení. Nebo přeinstalovat systém.
já osobně jsem hodně citlivý na toto, takže jakmile něco nadělá problémy tohoto formátu, tak prostě jdu, nabootuju z biosu instalační DVD windows, naformátuju (= vymažu) celý harddisk a nainstaluju windows načisto znova ... a nahodím si vše okolo ... zabere mi to jedno odpoledne a tím jsem s problémy co se týče virů, bugů a chyb hotovej...
osobně nevěřím moc free programům, asi je tu někdo, kdo se mnou nebude souhlasit, ale já považuju free antivir jen za nějaké demo.. pokud chci antivir, tak za něj hodím pár stovek a mám komplexní systém a hotovo
mám teď Nortona poslední 2 roky a za dobu jeho užívání jsem neměl žádný problém s ničím
osobně nevěřím moc free programům, asi je tu někdo, kdo se mnou nebude souhlasit, ale já považuju free antivir jen za nějaké demo.. pokud chci antivir, tak za něj hodím pár stovek a mám komplexní systém a hotovo
mám teď Nortona poslední 2 roky a za dobu jeho užívání jsem neměl žádný problém s ničím
HW: CPU i5-4590, cooler Hyper 212 Evo, Asrock Fatal1ty H97 Perf., MSI GTX 970 Gaming ME, 2x4gb Hyperx Fury, SSD Crucial M500 120gb, HDD 1TB WD Blue, PSU Seasonic 550RM, case Corsair 300R, SSD Kingston Savage 240gb, monitor ASUS VX239H
PANE BOŽE ono to po mě chce cdčko a ja jsem si nekupoval mechaniku,protože bych ji nikdy nepoužil... + navíc jsem si kupoval takto http://www.czc.cz/microsoft-windows-8-1 ... 76/produkt windows,tak nevím jestli to můžu použít víckrát než jednou
až je mi z toho zle,je mi 15 let,celý život na ten počítač šetřím a pak se mi rozbije..
až je mi z toho zle,je mi 15 let,celý život na ten počítač šetřím a pak se mi rozbije..
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
No pokud jsi mazal, jak píšeš "škodlivé registry", tak se nedivím, že PC nenajede. Tak tady nehořekuj a nainstaluj systém znovu po novém pomalém formátování. Příště se nejprve poraď co dělat a pak se řiď radou odborníků na viry v sekci HiJackThis a ne radami "jeden machr radil".
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Re: Nejde mi zapnout novy pocitac
Ja jsem prave mazal presne ty registry ktere avast free uznal jako nechtene a skodlive tak nevim.. Mimochodem muzu to cdcko pouzit vickrat? (kupoval jsem to z odkazu nahore). A neexistuje jake koliv jine reseni nez obnoveni do tovarniho nastaveni?
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nejde mi zapnout novy pocitac
Pred tovarnim nastavenim lze zkusit bod obnovy.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Ikona napájení v oznamovací oblasti nejde zapnout Příloha(y)
od Minapark » 17 pro 2024 20:48 » v Windows 11, 10, 8... - 6
- 4162
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
09 led 2025 21:48
-
-
- 4
- 1997
-
od rykatyka