Dobrý den prajem..
Mám zostavu:Intel pentium G3220 3.0GHz
GTX 750 Ti 2GB GDDR5
HDD:1TB
4GB Ram
WIndows 8.1 64 bit
A na maximálnej grafike mám v ground forces 40FPS..vlastne stále to skáče nikdy nemám stále FPS..niekedy 40,35,50,45 stále to skáče..
Ale ja by som chcel mať 60FPS aby to išlo uplne plynulo a užil su tu hru naplno :)
Na lietadlach mám stále FPS 60-120 ale na tankoch my sto stále skáče a nikdy nemám stálych 60FPS.
Čo mám urobiť aby som mal 60FPS okrem kupovania noveho PC ? Kupiť ešte 4GB RAM ? Dá mi to 60FPS ?
Malé FPS vo WarThunder ground forces
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Malé FPS vo WarThunder ground forces
Na to se musíš podívat, kolik máš vytížené RAM, ale je logické, že při pozemních mapách je nutné vykreslovat každý strom, trávu, samotný tank do detailů, takže jsou nároky daleko vyšší, než u letadel.
Navíc ta grafika není žádný zázrak, CPU na základním taktu také ne. Takže jednoduše sniž detaily.
Navíc ta grafika není žádný zázrak, CPU na základním taktu také ne. Takže jednoduše sniž detaily.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Lenže ja aj ked znížim detaily,moc mi to nepomôže..
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Podívej se na vytížení RAM, jak to začne lagovat, hru nevypínej, jen jdi na plochu se podívat do správce úloh.
Sestava v profilu.
No pri hraní ma vytaženie 76%
Vírusmi to nebude to som kontroloval a grafika by to mala utiahnuť,tá hra neni podla mna až tak náročná a procesor by tiež mal ved neni to nejaky starý procesor
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Maximálním nastavením myslíš toto?

Sestava v profilu.