Ty novější filmy jsou stejný jako komedie, jednou sem viděl nějakej nesmysl jak do cestovního letadla nabouralo nějaký malý soukromý, udělala se díra v zavazadlovým prostoru, šly tam 2 lidi a vesele tam chodily, pak jeden spadnul, chytnul se nějaký sítě a vlál za tím letadlem Tak tomu se nedá nezasmát
petaq: To jsi mi připomněl jak Pan Tau chodil po křídle
Z těch novějších filmů si vzpomínám akorát na tu rekonstrukci, jak se Boeingu krátce po startu utrhla část kabiny, a pilotům se s tím kabrioletem podařilo přistát. Ale pokud bys netrval na nejnovější produkci a velkých letadlech, mohl bys skouknout Hell's Angels od Howarda Hughese:
Příběh nic moc, ale letecké záběry fascinující...
EDIT: Dostal jsem chuť zahrát si Červeného barona!
Ahoj,
mám aktuálně starou PC skříň a určitě budu kupovat novou, která bude vzhledově hezčí.
Avšak si na to úplně netroufám a proto hledám někoho, kdo by mi s tímto předěláním pomohl.
Jsem z Moravskoslezského kraje, takže pokud se tu najde někdo,...
Poslední příspěvek
Stejně jako ostatním, tak se mi nelíbí požadovat záruku funkce po někom u něčeho, co se může pokazit bez zapříčinění něčí neschopnosti/neodbornosti. Tím hůř, když někdo takového obětního beránka hledá tady na fóru a nepožaduje to když už teda tak...
Ahoj
Nikde se mi nepodařilo na netu najít, tak jdu opět sem:
Potřeboval bych poradit, jestli lze nějakým způsobem ve Windows 10 vytvořit na plochu zkratku-ky na přepínání obnovovací frekvence u mé TV, kterou mám jako druhý zobrazovač na filmy....
Poslední příspěvek
... na přepínání obnovovací frekvence u mé TV,
To znamená měnit obnovovací frekvenci signálu, generovaného pro tvou televizi - to je úkol pro GK, nebo měnit obnovovací frekvenci v nastavení televizního přístroje?
Hledám nějakého servisního technika, který by mě opravil dva kusy tiskáren HP Color LaserJet 5M- jedná se o první barevnou laserovou tiskárnu od firmy HP z roku 1996. Servisní manuál mám k tiskárně.
Mám dvě a jednu rozmontovanou na náhradní díly,...