Příspěvekod petr22 » 28 črc 2015 20:09
Na to, aby to dopadlo lepe nez II staci opravdu malo - nevyvijet x let superdokonalou simulaci vseho okolo jako jsou odlesky na blatniku auta za vsech druhu pocasi, chovani kapek deste za vetru a podobne. Staci tohle dodrzet a neskonci to tak spatne jako Mafia II, ze ktere vysledku vypadla hra, kde size bylo kde co, ale pribeh vypadal jako kdyz ho napisou dva lidi za vikend a nasledujici tyden k tomu udelaji animace. Takze je za pouhych 10 hodin (Mafia 1 ma herni cas asi dvojnasobny) hra dohrana (pribeh) a dal uz nema smysl ji hrat, protoze tam neni co delat. Coz je sakra malo na to, jak dlouho trval vyvoj a co vsechno bylo slibovano.
Bez Vavry to snad dopadne podstatne lepe, staci se zamerit na hru a nepublikovat kazdou chvilu uzasna videa o tom, co vse ve hre bude implementovano aniz by to nejak zlepsovalo hratelnost. Nicmene Vavra ma na praci vyvoj Kingdom Come - Deliverance a zda se ze se tentokrat zameril na hratelnost, i kdyz si vyhrali i s technickou casti hry. Prvni dil ze tri ma mit hralenost pred 30 hodin, ale uvidime - u Mafie II take bylo hodne naslibovano. Zatim ta hra ale vypada velice dobre (alpha verze v early accessu).