zdravím,
Mam další problém, koupil jsem si Mafii II, ale po tom co jsem začal hrát, jsem si všiml problému.
Na tomto obrázku nic nevidím, když jsem to vyfotil, ale když jsem ve hře, tak když sjem tohle printscreenoval, měl jsem tam takové bílé pruhy, jakoby přeskakování textur... ale jen když se podívám na danou světovou stranu... (Nevím jaká to je) Může mi někdo pomoci? aby to nějak upřesnil, tak ty bílé pruhy jakoby ruší textury toho baráku co tam vidíte, a je to takové celé bíle, jako by to byla mlha, ale jak vidíte, na fotce nic není. Nemůže to být Monitorem?
Bílé pruhy na Mafii 2
Bílé pruhy na Mafii 2
Než se zeptáš, použij Google
Re: Bílé pruhy na Mafii 2
Ahoj,
zkus udělat screenshot jiným programem, například frapsem nebo jestli to máš na steamu, tak přes F12.
zkus udělat screenshot jiným programem, například frapsem nebo jestli to máš na steamu, tak přes F12.
Hm, to vypadá na nějakou grafickou chybu, možná by stálo za to na steamu na hru kliknout pravým a přes vlastnosti vybrat ověřit integritu paměti, hra se potom zkontroluje zda je nainstalovaná kompletně a zkusí si reinstalovat doplňující sw jako directx a u mafie i physx. Třeba se to potom chytne.
Pokud ne, tak zkus postupně vypínat detaily a třeba zjistíš co přesně to dělá.
Přesně na co kde máš kliknout ve steamu abys ověřil integritu paměti ti neřeknu, protože jsem v zatím v práci.
Pokud ne, tak zkus postupně vypínat detaily a třeba zjistíš co přesně to dělá.
Přesně na co kde máš kliknout ve steamu abys ověřil integritu paměti ti neřeknu, protože jsem v zatím v práci.
Jestli to pomůže, mam Ati Radeon Grafiku, nikoli Nvidiu... Nemůže to být ten problém?
Aktualizuj si ovladače grafiky a na Steamu Mafii rovnou přeinstaluj. A napiš radši i co máš za grafiku. Není to něco integrovaného? Já se to kdysi pokoušel rozjet na Intel 4 Series Express Chipset Family a po zapnutí pěkně zfialovo-zrůžověly windowsy a vše zvlnkovatělo. Hra se ale ani nezapla.
Seconde, grafiku mam v popisku :). Mafii jsem dnes Instaloval, nově koupenou :). A už jsem jí stáhl asi i 3x z torrentů předtím, a tam, kromě jiných problému, byl i tenhle.
Integrita paměti, prostě to co ověřuje soubory nenašlo nic...
Na podobný grafice mi to jelo, dokonce mi to frčelo i na nějaký mega starý Sapphire kde bych to ani nečekal. Je pravda že mafie jak má ten physx tak na ostatních grafikách než je Nvidia se s tím občas trochu zápasí, ale myslím že PhysX je snad jediná věc která by byla něco extra. Ve hře ho ale předpokládám vypnutej máš?
Aktualizaci ovladačů grafiky bych taky zkusil. Dělá ti to i v jiných hrách?
Aktualizaci ovladačů grafiky bych taky zkusil. Dělá ti to i v jiných hrách?
V jiných hrách to nedělá, Mimochodem, nějak nemůžu najít novější ovladače na tuhle grafiku... Mohl by jsi mi s tím prosím pomoci?
Just a poznatek - Na začátku v tý sicíli mi to tu bílou šarádu nedělá...