Zelené zrnité stopy na displeji

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

hrusaaaa
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Zelené zrnité stopy na displeji

Příspěvekod hrusaaaa » 11 srp 2015 23:45

Dobry den, dnes jsem si na alze vyzvedl ne zrovna levny herni notebook od asusu, hned po prvnim spusteni po 10 sekundach zezelenala obrazovka a po instalaci windows jsou na displeji zretelne zrnite stopy (do zelena), tak jsem se chtel zeptat, jestli mi vrati penize, kdyz se tam s tim zitra stavim, nehodlam na nej cekat byt jen treba 14 dni a opravovat ho nechci, kdyz jsem ho dneska koupil :-D .....

Reklama
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Zelené zrnité stopy na displeji

Příspěvekod petr22 » 11 srp 2015 23:52

Kdyz ho vratis do 14 dnu bez udani duvodu tak ti vrati penize - nemusi ale ihned.

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 11 srp 2015 23:56

Při nákupu v e-shopu - což ALZA je - máš čtrnáctidenní lhůtu na odstoupení od smlouvy bez udání důvodu. Nic na tom nemění okolnost, že sis zboží vyzvedl na prodejně / výdejně a že ti tedy nebylo doručeno poštou / zásilkovou službou. Předem si napiš Odstoupení od smlouvy - vzor třeba tady a to ve dvou vyhotoveních - jedno jim předáš a na druhé si necháš převzetí potvrdit (převzal: jméno, podpis a datum).
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

second32
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod second32 » 12 srp 2015 08:51

Před pár dny jsem byl v Alze vracet hodinky a peníze vrátili okamžitě, bez keců a sepsali to se mnou rovnou tam. A to jsem to ani nevracel, že by to nefungovalo, ale že to byl krám. Takže když jim to ukážeš, nemšl bys mít žádnej problém.

Zpět na “Problémy s hardwarem”