Zelené zrnité stopy na displeji
Zelené zrnité stopy na displeji
Dobry den, dnes jsem si na alze vyzvedl ne zrovna levny herni notebook od asusu, hned po prvnim spusteni po 10 sekundach zezelenala obrazovka a po instalaci windows jsou na displeji zretelne zrnite stopy (do zelena), tak jsem se chtel zeptat, jestli mi vrati penize, kdyz se tam s tim zitra stavim, nehodlam na nej cekat byt jen treba 14 dni a opravovat ho nechci, kdyz jsem ho dneska koupil
.....

Re: Zelené zrnité stopy na displeji
Kdyz ho vratis do 14 dnu bez udani duvodu tak ti vrati penize - nemusi ale ihned.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Při nákupu v e-shopu - což ALZA je - máš čtrnáctidenní lhůtu na odstoupení od smlouvy bez udání důvodu. Nic na tom nemění okolnost, že sis zboží vyzvedl na prodejně / výdejně a že ti tedy nebylo doručeno poštou / zásilkovou službou. Předem si napiš Odstoupení od smlouvy - vzor třeba tady a to ve dvou vyhotoveních - jedno jim předáš a na druhé si necháš převzetí potvrdit (převzal: jméno, podpis a datum).
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Před pár dny jsem byl v Alze vracet hodinky a peníze vrátili okamžitě, bez keců a sepsali to se mnou rovnou tam. A to jsem to ani nevracel, že by to nefungovalo, ale že to byl krám. Takže když jim to ukážeš, nemšl bys mít žádnej problém.
Zpět na “Problémy s hardwarem”