kod 19

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

bydzon
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

kod 19

Příspěvekod bydzon » 05 led 2008 21:45

Zdarvim machri,potreboval bych poradit,poridili jsme si scaner od canonu je to canoscan 4400f,instalace softwaru probehla v pohode,nic se nikde neseklo ani nic podobnyho,akorat po pripojeni Win napisi,ze je chyba se softwarem.Kdyz si otevru spravce zarizeni u skeneru je toto:
Hardwarové zařízení nelze spustit, protože konfigurační informace (uložené v registru) jsou neúplné nebo poškozené. (Kód 19)
Poradite mi nekdo prosim co s tim?????
Diky moc.... :D

Reklama
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 05 led 2008 21:48

Je potřeba ovladač skeneru, až potom se instaluje software.

bydzon
nováček
Stav:

Příspěvekod bydzon » 06 led 2008 10:15

Tak to by me nenapadlo :lol: ovladace byly samozdrejme nainstalovany,zkousel jsem si i stahnout ovladace z internetu ze stanek CAnonu,ale porad nic...mas nejakou dalsi radu?

jkmaxfli
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod jkmaxfli » 06 led 2008 10:45

Nejvíce záleží na postupu instalace,instalovat všechny softwarové komponenty ke scaneru,určitě postupovat podle průvodce instalace,protože u těchto zařízení záleží na tom,jestli nejprve zapojíš zařízení a pak instaluješ ovladače,nebo naopak.Já měl s nainstalováním scaneru taky spoustu problémů než jsem to rozjel.Hlavně záleží na ovladačích a pokud se to nezdaří,tak je důležité všechny ovladače dokonale odinstalovat a opět instalovat.Má rada:vyzkoušet víc ovladačů a nejprve instalovat ovladače a až poté připojit zařízení,jak už se zmínil X :bigups:
Naposledy upravil(a) jkmaxfli dne 06 led 2008 10:46, celkem upraveno 1 x.
► Zobrazit spoiler

zao
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zao » 06 led 2008 10:45

skus ho připojit on se nainstaluje sám

//EDIT: můj 500stej příspěvek :smile: :smile:
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.

bydzon
nováček
Stav:

Příspěvekod bydzon » 06 led 2008 11:43

postupuju presne podle navodu,uz jsem to parkrat zkousel cele zopakovat,ale nic...pocitac jako takovy ho vidi a ve spravci zarizeni mi napise:Hardwarové zařízení nelze spustit, protože konfigurační informace (uložené v registru) jsou neúplné nebo poškozené. (Kód 19),nemuze byt nekde chyba v registru?

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 06 led 2008 11:47

Mám dojem že "kód 19" značí nenainstalované ovladače.... Nemáš nainstalované nějaké zařízení od HP?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 06 led 2008 13:52

Tady info : Kód 19
Hardwarové zařízení nelze spustit, protože konfigurační informace (uložené v registru) nejsou úplné nebo jsou poškozené. Chcete-li opravit tento problém, můžete se nejprve pokusit spustit Průvodce odstraňováním potíží. Pokud tento postup nefunguje, měli byste hardwarové zařízení odinstalovat a znovu nainstalovat. (Kód 19)
Doporučené řešení
Byl zjištěn problém registru.
K tomu může dojít, když je pro zařízení definováno více služeb, když dojde k selhání při otevření podklíče služby nebo pokud nelze z podklíče služby získat název ovladače. Vyzkoušejte následující možnosti:
Na kartě zařízení Obecné vlastnosti spusťte klepnutím na položku Poradce při potížíchPrůvodce odstraňováním potíží. Klepněte na možnost Odinstalovat a potom na možnost Vyhledat změny hardwaru, aby bylo možné zavést použitelný ovladač. Restartujte počítač v nouzovém režimu a vyberte možnost Poslední známá funkční konfigurace. Vrátí se tak poslední úspěšná konfigurace registru.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Zpět na “Vše ostatní (hw)”