Ahoj, dneska se mi stal takový problém. Před 2 dny jsem začal hrát Mafiu 2 , jela bez problému na nejvyšší detaily na stabilních 60FPS.Ale dnes u 11 kapitoly vyjdu ven a každý 4 sekundy se mi hra seká i se zvukem 2-3 sekundy.Potom nic a zase za 4 sekundy to samé, byl bych rád kdybyste mi pomohly :)
můj ntb: https://www.alza.cz/lenovo-ideapad-y580 ... lternativy
Mafia 2 Vyřešeno
Re: Mafia 2
No méně výstižný nadpis už tady být nemohl.
Pravděpodobně je na vině přehřívání notebooku.
Stáhni HWMonitor, zapni NEJDŘÍVE hru, pak ten program, hraj asi 10-15 minut a pak udělej z programu screen a ten dej sem do přílohy.
Bylo chlazení toho notebooku někdy čištěno? Používáš nějakou chladicí podložku? Nebylo chlazení něčím zablokované?
Pravděpodobně je na vině přehřívání notebooku.
Stáhni HWMonitor, zapni NEJDŘÍVE hru, pak ten program, hraj asi 10-15 minut a pak udělej z programu screen a ten dej sem do přílohy.
Bylo chlazení toho notebooku někdy čištěno? Používáš nějakou chladicí podložku? Nebylo chlazení něčím zablokované?
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
Jak jdou jiné hry? Nastavení detailů a PhysX má vliv? Zkus přeinstalovat hru a updatovat ovladače grafiky (pokud jsou aktuální, přeinstaluj je).
Omlouvám se, teď jsem neměl delší přístup k PC :). Takže jsem reinstalovat ovladače a už to fáchá tak díky :)