Brutálně slabá baterie u lg g3
Brutálně slabá baterie u lg g3
Ahoj, mám mobil lg g3, ve kterém je baterie, která má mít kapacitu 3000 mah. Jenže při rozsvícené obrazovce nevydrží ani 3 hodiny. Než jsem včera šel spát, bylo tam 49%. Ráno za 8 hodin tam bylo jen 35%. To mi přijde hodně málo. Neví někdo čím by to mohlo být, že je tak slabá ? Je na ní datum 2015 4. 23. .
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Brutálně slabá baterie u lg g3
Vyzkoušej ho nabít na 100% vypnout wifi, gps, bluetooth, prostě všechno, vypni všechny běžící procesy a večer zkontroluj.
Jinak je prostě vadná.
Jinak je prostě vadná.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
A kolik myslíš, že by tam melo večer asi být? Když to bude nabito asi v 15:30 ?
- Michael850
- Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud budeš mít vyplá data, wi-fi atp.. jak psal Karrex, tak když to nabiješ večer do 100%, tak by mělo být ráno aspoň 95%, když na tom nic nebude běžet, jinak tyto telefony většinou nic moc nevydrží, pokud jsou hodně využívány.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Já mám LG G2. Zezačátku, když jsem ho koupil, tak baterie taky nic moc nevydržela (teda ne takhle extrémně málo)
Potom, asi po půl roce mi to najednou začlo žrát asi 10% za 10 minut, když jsem měl zapný displej.. Stačilo restartovat a nabít naplno.
Doporučil bych párkrát nabít a nechat vybít uplně na 0.
Potom, asi po půl roce mi to najednou začlo žrát asi 10% za 10 minut, když jsem měl zapný displej.. Stačilo restartovat a nabít naplno.
Doporučil bych párkrát nabít a nechat vybít uplně na 0.
- Michael850
- Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jednoho krásného dne se ale taky může stát, že ten telefon s tímto přístupem už nezapne, pokud to bude vybíjet na 0. Dnešním bateriím takové zacházení moc neprospívá.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Mám dojem, že to uvedený mobil ani nedovolí a včas upozorní, že je třeba nabít baterii a pokud nenabiješ, vypne se mobil a nezapneě jej
dokud baterii nenabiješ.
dokud baterii nenabiješ.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
No takže mobil jsem nabil na 100%, zapl jsem mobil a než jsem se dostal na plochu, už to zežralo 2 % a potom jsem tam 3 minuty něco hledal a už mám jenom 96 !! Je tohle normální ?
No na lg.com taky píšou, že je vysokokapacitní beterie, která má delší životnost a že nemusím mobil dávat tak často do zásuvky

No.. takže včera večer, asi v 7 hodin, bylo 100% teď v 11:10 už je jen 80%. Takže baterie určitě vadná ?
Kolik by to asi mělo spotřebovat za 1 hodinu, pokud mám rozsvícený 5,5 QHD display a hraji třeba nějakou hru ?
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To, že včera večer si měl 100% a dneska okolo oběda máš 70% je naprosto normální. Pokud hraješ hry v kuse tři hodiny, tak bych se taky nedivil, že se ta baterka za ty tři hodiny vybije.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4824
-
od amirinda
Zobrazit poslední příspěvek
13 črc 2024 18:00
-
-
Baterie v notebooku - jak se k tomu postavit?
od uzivatel123 » 22 pro 2024 16:40 » v Vše ostatní (hw) - 3
- 2287
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
22 pro 2024 21:08
-
-
- 3
- 2305
-
od p3v4x