Dobry den.. chtel bych se zeptat...everest mi ukazuje ze teplota cpu je prumerene okolo 90stupnu a kazdou chvili mi to leze jeste nahoru a na 105stupnech se vzdycky vypne komp...Je to vuubec mozny???pls poradte mi nekdo. Predem diky za odpoved
//změna názvu. "Je to možný???" je příliš obecné
//mmm
Teplota CPU 90 st.
no když už se ti vypna aji pc je to možný...koukni se do pc jestli na pasivu nemáš tuny prachu nebo jestli se ti točí ventilátor a taky se koukni do biosu na tu teplotu tam by to mělo bejt někde pod pc health status nebo hw monitor no a naposled skontroluj kolik ti teče voltů do procáku
Naposledy upravil(a) zao dne 06 led 2008 21:48, celkem upraveno 1 x.
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pokud mas treba uvolnenej chladic nebo zanesenej prachem a mas nataktovano tak je to jasny. Taky to muze ukazovat spatne. Ale kdyz se ti komp vypne tak to asi ukazuje spravne. Otevri case a zkus za chodu sahnout na zebrovani chladice. Pokud na nem neudrzis ruku je to jasny. Taky napis co mas za procesor a jestli si taktoval.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Možný je všechno
ale předně-jakej máš komp, nebo aspoň ten procesor? Koukal si se jestli se ti nehýbe chladič? není moc zaprášený?
Edit:vy jste ale rychlý...

Edit:vy jste ale rychlý...
Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
HiJackThis
tak prach tam neni zadnej, ventilator se toci, bios mi ukazuje stejne jako everest, chlazeni se nehybe, a kdyz sem si sahnul na zebrovani tak sem tam udrzel ruku jako bylo to teplejsi ale nebylo to horky to v zadnym pripade......ale porad mi to ukazuje okolo tech90st. a procesor mam intel pentium dualcore 2,66MHz
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Sundej chladič, musí se dotýkat CPU...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
no většinou tam je nějaká páčka ktero musíš stlačit nebo zatáhnout a on se odcvakne ty máš asi sc.775 a tam já nevím jak to je myslíš že tam je přes pasiv jen nataženej plech kterej je zaháklej na obouch stranách
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Jsou tam čtyři "kolíky" a na nich zářezy na šroubovák otočíš všechny tuším do leva....z hlavy to nevím....zjistím a doplním....
Edit:tak je to skutečně do leva....proti směru hodinových ručiček
Edit:tak je to skutečně do leva....proti směru hodinových ručiček
Naposledy upravil(a) Zeppelin dne 06 led 2008 22:34, celkem upraveno 1 x.
Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
HiJackThis
HiJackThis
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 3553
-
od Rewqa
Zobrazit poslední příspěvek
01 led 2025 15:14
-
-
Teplota M.2 disku Patriot P310 480GB Příloha(y)
od SGvagon » 09 lis 2024 19:50 » v Problémy s hardwarem - 3
- 1812
-
od SGvagon
Zobrazit poslední příspěvek
09 lis 2024 22:09
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”