Nejspíš ano. Jisté je jen to, co si sám vyzkoušíš.
Windows 10 mohou poškodit data na CompactFlash a SD kartách >>> http://diit.cz/clanek/windows-10-poskoz ... sd-kartach
S novými procesory vás bude moci Win 10 odposlouchávat i po vypnutí (StandBy) >>> Skylake poslouchá, co říkáte, i po vypnutí počítače >>> http://diit.cz/clanek/skylake-posloucha ... i-pocitace
Na Windows 10 nefungují hry s ochranami SafeDisc a SecuROM >>> Tohle je fakt „velká legrace“. Vězte, že pokud rádi hrajete nějaké hry chráněné šmejdem typu SecuROM či SafeDisc, tak ve Windows 10 si je už nezahrajete. Z bezpečnostních důvodů >>> http://diit.cz/clanek/na-windows-10-nef ... sc-securom
Čtení pro šťastné uživatele windows 10
Re: Čtení pro šťastné uživatele windows 10
Mi osobně, to zas tak nevadí, protože ty data jsou stejně anonymní a zpracovávává je jen něaký počítač, ten OS je jinak velmi povedený a když MS teďka dává upgrade zdarma...
MB: MSI B85-G43
CPU: Intel core i5-4460
GK: MSI GTX 960
SSD: Kingston HyperX Fury 120gb
RAM: Kingston HyperX Fury 8GB 1600MHz DDR3
Zdroj: Seasonic Energy Knight 500W
Case: Zalman Z1
CPU: Intel core i5-4460
GK: MSI GTX 960
SSD: Kingston HyperX Fury 120gb
RAM: Kingston HyperX Fury 8GB 1600MHz DDR3
Zdroj: Seasonic Energy Knight 500W
Case: Zalman Z1
santa58: Půjč MS klíče od bytu, on ti jistě zaručí, že tě nevykrade
Připomněl jsi mi tu reklamu Fio banky, jak se v ní říká, jak jsou Češi naivní ...

X: MS by ti ještě slíbili ochranu. Ochranu toho, že do toho bytu pustí všechny možný havětě. 

Než se zeptáš, použij Google
-
- Pohlaví:
Příspěvek není k dispozici
[smazáno uživatelem]
Naposledy upravil(a) IDVert3X dne 21 srp 2019 12:42, celkem upraveno 5 x.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Opět článek bez jakýchkoliv důkazů. Své články znehodnocují maximálně oni sami
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Žbeky: Jistě, vždyť o přistání Američanů na Měsíci přece také nejsou důkazy, jenom to co oni sami tvrdí
A co ty články které linkoval X, to je odborný web a mnohem serióznější než aeronet, k těm se nevyjádříš?
RedMasterSK: Před pár lety německá tajná služba nedoporučila Wosmičky pro používání (přesněji doporučila nepoužívat) ve státní a firemní sféře, kvůli hrozbě úniku důvěrných dat. A desítky jsou jistě i v tomhle ohledu mnohem dál
Po odhalení odposlechů německé kancléřky americkými tajnými službami volala Merkelová Obamovi, a značně rozhořčeně žádala vysvětlení.
Barak jí na to odpověděl: "Nic si z toho nedělej, Angelo, mě odposlouchávají také!"

A co ty články které linkoval X, to je odborný web a mnohem serióznější než aeronet, k těm se nevyjádříš?
RedMasterSK: Před pár lety německá tajná služba nedoporučila Wosmičky pro používání (přesněji doporučila nepoužívat) ve státní a firemní sféře, kvůli hrozbě úniku důvěrných dat. A desítky jsou jistě i v tomhle ohledu mnohem dál

Po odhalení odposlechů německé kancléřky americkými tajnými službami volala Merkelová Obamovi, a značně rozhořčeně žádala vysvětlení.
Barak jí na to odpověděl: "Nic si z toho nedělej, Angelo, mě odposlouchávají také!"
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Myslím, že předložit postup, jak zopakovat jejich výsledek, aby si to každý odbornější člověk mohl ověřit sám doma je něco jiného než opakovat let na měsíc...
Ad. X:
Že zůstane OEM? Důležité je, že to, co jsem si zakloupil (W7, W8) můžu stále nainstalovat a zůstává přenosná verze. Jnými slovy za co jsem zaplatil, to mám, pouze příjdu o bonus.
Práce s kartami je průser, ale není to poprvé ani naposled, kdy SW nebo OS (a nejen WIN) má nějaký bug. Nic co by nevyřešila aktualizace. A vzhledem k tomu, že jsou povinné, všichni přejdou na opravenou verzi.
Odposlouchávání hlasových příkazů? Android chytré karty nebo Xbox One to umí už víc jak rok. Nejdřív je kolem toho haló, ale pak se voda uklidní. Opět to je kompromis mezi komfortem a soukromím. To už by šlo konspirovat, že USB klávesnice může být schopná odesílat kamkoliv text, který napíšeš apod
SafeDisc a SecuROM jsou zlo samy o sobě. Většina normálních vývojářů vydala patch, který odstraňuje tuto ochranu. Nebo snad chcete hájit SW, který vám vaši licenci zablokuje po 5 nainstalováních?
Ad. X:
Že zůstane OEM? Důležité je, že to, co jsem si zakloupil (W7, W8) můžu stále nainstalovat a zůstává přenosná verze. Jnými slovy za co jsem zaplatil, to mám, pouze příjdu o bonus.
Práce s kartami je průser, ale není to poprvé ani naposled, kdy SW nebo OS (a nejen WIN) má nějaký bug. Nic co by nevyřešila aktualizace. A vzhledem k tomu, že jsou povinné, všichni přejdou na opravenou verzi.
Odposlouchávání hlasových příkazů? Android chytré karty nebo Xbox One to umí už víc jak rok. Nejdřív je kolem toho haló, ale pak se voda uklidní. Opět to je kompromis mezi komfortem a soukromím. To už by šlo konspirovat, že USB klávesnice může být schopná odesílat kamkoliv text, který napíšeš apod
SafeDisc a SecuROM jsou zlo samy o sobě. Většina normálních vývojářů vydala patch, který odstraňuje tuto ochranu. Nebo snad chcete hájit SW, který vám vaši licenci zablokuje po 5 nainstalováních?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Zajímalo by mně, co poruším, když použiji na jednom PC dualboot, legální přenosnou W7 koupelnou v akci z XP a W 10 že stažené instalačky upgrade z W 7.
Jsem flegmatik no a co?
zajímavé je že v podmínkach souhlsíte že neudělame společnou žalobu zrovna dnes jsem aktualiozval windows 8 a všimhl jsem si toho
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
No tak si to přečti ještě jednou a pořádně, protože se tam píše, že to platí jen pokud máš bydliště v USA, nebo se tam nachází hlavní sídlo podnikání tvojí firmy :)
X: pokud používáš android nebo iOS, desítek se fakt nemusíš bát! Klidně nainstaluj a nic nevypínej - všechno už o tobě stejně vědí. 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 7836
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30