Battlefield Bad company 2 (DX9 VS 10)
Battlefield Bad company 2 (DX9 VS 10)
Ahoj chci se vás zeptat na trošku neobvyklou otázku....když mám nastavený ve hře directx10 a dám si všechno na vysoký kromě efektů jede to v poho, když si ale zvýším efekty tak mám černou obrazovku, a když si tam nastavím dx9 tak ne....ale já se chci spíše zeptat jestli je to lepší v dx9 nebo v 10? v čem je rozdíl atd, myslím v grafice, efektech atd. A na sestavu se mně neptejte já se tady ptám na rozdíly a né jestli to rozjedu
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Battlefield Bad company 2 (DX9 VS 10)
DX9 je méně náročné, je starší než 10. Je tam rozdíl ve všem, co vidíš, protože to vykresluje grafiku o dost lépe než 9.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
A je tam taky méně kouřových efektů že?, nemáte někdo porovnávací screen výbuchů, kouře atd? 

- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Sestava v profilu.
Jaký directx využívá v v bad company 2 ps3?
+ Nemáte ještě pár rad jak vyřešit černou obrazovku abych jí prostě neměl když si ve hře v režimu dx11 zvýším efekty?
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Je možný, že nemáš dostatek VRAM, na vykreslení tolika efektů.
Na PS3 bych řekl, že to využívá DX10.
Na PS3 bych řekl, že to využívá DX10.
Sestava v profilu.
Aha, to je blbý že přicházím o tolik skvělých efektů když je ta hra z roku 2009 :/
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
"A na sestavu se mně neptejte"
Nemůžu říct, když to neřekneš.
Nemůžu říct, když to neřekneš.
Sestava v profilu.
No co se týče grafické karty mám invidiu gt220 1gb, 1gb by měla stačit přece ne?
Dále: Processor: AMD ATLHON 64X2 DUAL CORE PROCESSOR 6000+ (2CPUS 3GHZ)
RAM 2.1GB
WINDOWS 7 32 BIT
Dále: Processor: AMD ATLHON 64X2 DUAL CORE PROCESSOR 6000+ (2CPUS 3GHZ)
RAM 2.1GB
WINDOWS 7 32 BIT
Ta grafika nie je boh vie čo, kamarat mal GT 430 a tiez musel znizovat efekty a pod.
MB MSI B85-G41 CPU Intel Xeon E3-1231 v3 RAM Crucial 3x4GB GPU MSI GTX 1660 Super
PSU Zalman 500W HDD Samsung 1TB SATA II , Seagate 1TB SATA III SSD Samsung EVO 1TB , Kingston HyperX Fury 120GB CaseZalman Z1 Neo Headphones Beyerdynamic DT1990 Pro 250ohmDACTopping E30 Headphone AMPJDS Labs Atom Mouse SteelSeries Kinzu V3
PSU Zalman 500W HDD Samsung 1TB SATA II , Seagate 1TB SATA III SSD Samsung EVO 1TB , Kingston HyperX Fury 120GB CaseZalman Z1 Neo Headphones Beyerdynamic DT1990 Pro 250ohmDACTopping E30 Headphone AMPJDS Labs Atom Mouse SteelSeries Kinzu V3
Hele nevíte jestli by šlo tu mojí grafiku něják přetaktovat?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 169
-
od liborek
Zobrazit poslední příspěvek
včera, 17:08