Teplota CPU 90 st.
je to fakt divný nvm esi sem se už ptal nebo ty si odpovídal ale kdyžšáhneš na ten chladič za chodu pálí??tím by sme totiž vyloučili chybu čidla nebo programu co jej detekuje no bodla by fotka chladiče taky...ono samotný usazení je věda když moc dotáhneš tak je to to samý jako když ho dotáhneš málo
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- dragon741
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
zao píše:je to fakt divný nvm esi sem se už ptal nebo ty si odpovídal ale kdyžšáhneš na ten chladič za chodu pálí??tím by sme totiž vyloučili chybu čidla nebo programu co jej detekuje no bodla by fotka chladiče taky...ono samotný usazení je věda když moc dotáhneš tak je to to samý jako když ho dotáhneš málo
rikal ze je pry jen trochu teplelej, takže nic extra, btw o umistovani chladice vim svoje a mas pravdu je to veda, takže bud je tam fakt problem s cidlem nebo s dolehanim chladice
btw je divny ze i me se to stalo bez jakehokoli zasahu do pocitace, proste samo od sebe

Naposledy upravil(a) dragon741 dne 07 led 2008 20:56, celkem upraveno 1 x.
Athlon X2 4800, radeon X1950GT, 2GB DDR2 800MHz , Hdd 160GB
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Udržíš 40, 50-60 už ne...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Re: Teplota CPU 90 st.
vejlup píše:Dobry den.. chtel bych se zeptat...everest mi ukazuje ze teplota cpu je prumerene okolo
90stupnu a kazdou chvili mi to leze jeste nahoru a na 105stupnech se vzdycky vypne komp...Je to vuubec mozny???pls poradte mi nekdo. Predem diky za odpoved
//změna názvu. "Je to možný???" je příliš obecné
//mmm
No ja jsem to vyresil uplne jinak zalezi na typu CPU ale pokud mas pasivni chlazeni pouzi 2 x vetracek vpredu a vzadu,aby prochazel vzduch PC a jinak taky doporucuji vycisit pasivni chladic ( pouzit vysavac ) a potom se jeste muze dat pasta mezi procesor a chladic. Jinak to muze byt vysokym nastaveni FSB.
- dragon741
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Teplota CPU 90 st.
Interpol píše:vejlup píše:Dobry den.. chtel bych se zeptat...everest mi ukazuje ze teplota cpu je prumerene okolo
90stupnu a kazdou chvili mi to leze jeste nahoru a na 105stupnech se vzdycky vypne komp...Je to vuubec mozny???pls poradte mi nekdo. Predem diky za odpoved
//změna názvu. "Je to možný???" je příliš obecné
//mmm
No ja jsem to vyresil uplne jinak zalezi na typu CPU ale pokud mas pasivni chlazeni pouzi 2 x vetracek vpredu a vzadu,aby prochazel vzduch PC a jinak taky doporucuji vycisit pasivni chladic ( pouzit vysavac ) a potom se jeste muze dat pasta mezi procesor a chladic. Jinak to muze byt vysokym nastaveni FSB.
nema taktovany a ma aktivni chladic, btw stim vysavacem opatrne samozdrejme prvne vyndat chladic z case

Athlon X2 4800, radeon X1950GT, 2GB DDR2 800MHz , Hdd 160GB
pasta stačí tenučka vrstva
po céle ploše co vyzařuje potom chladič usadit a trošku s ním prokvedlat aby se pasta rozetřela i po jádře chladiče no a přichytit jestli to máš na šroubky tak dotahuj ale opatrnš až se ti to bude zdát bytelný ten chladič tak to stačí hlavně to nepřetáhni ať si nerozditíš procák (ikdyž by bylo hned po přehřívání)

po céle ploše co vyzařuje potom chladič usadit a trošku s ním prokvedlat aby se pasta rozetřela i po jádře chladiče no a přichytit jestli to máš na šroubky tak dotahuj ale opatrnš až se ti to bude zdát bytelný ten chladič tak to stačí hlavně to nepřetáhni ať si nerozditíš procák (ikdyž by bylo hned po přehřívání)
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 3553
-
od Rewqa
Zobrazit poslední příspěvek
01 led 2025 15:14
-
-
Teplota M.2 disku Patriot P310 480GB Příloha(y)
od SGvagon » 09 lis 2024 19:50 » v Problémy s hardwarem - 3
- 1812
-
od SGvagon
Zobrazit poslední příspěvek
09 lis 2024 22:09
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”