Steam, trade ban?
Steam, trade ban?
Zdravím, určitě znáte, že si koupíte něco ze steam storu (Myslím třeba skin na zbraň do CS:GO) a nemůžete týden tradeovat, je tu nějáká možnost, jak tomuto předejít? Abych nemusel takovou dobu čekat? Pomohlo by vypnout si steam guard? Když ho vypnu, co mi hrozí?
Re: Steam, trade ban?
Tak pak nebude tvůj učet hlídaný . A dostaneš ban . Když koupíš nějaký item tak týden to tak bohužel musí být . Ale kupovat lze další jdou :) . Bohužel budeš muset čekat týden
Dobrá, díky za odpověď :).
Pardon, pokud jsem to nějak špatně pochopil, ale netuším, proč by měl dostat ban za vypnutý Steam Guard. Ale je to risk. A na tohle bezpečnostní opatření se musíš dívat z obou stran. Sice je to blbý omezení pro trade, ale na druhou stranu, pokud se ti někdo dostane na účet, nemůže si za tvoje peníz na Walletu nakoupit itemy a poslat si je. Steam se sichruje, co to jde. Hlavně, aby potom nemusel vracet ukradené itemy, což je mnohdy problém, protože ten někdo je už mohl prodat a tím pádem někdo další příjde o item / peníze.
Z nějákého hlediska pravda no, takže kdybych si ho třeba nachvilku vypl, vytradeoval bych ty itemy na které musím čekat a potom prostě zase zapl steam guard to by šlo? Respektive jsem to asi taky špatně pochopil, s vypnutým steam guardem můžu tradeovat už ikdyž mám na tom itemu prostě ten trade ban?
Pokud vypneš Steam Guard, nemůžeš tuším 15 (nebo 30?) dní tradeovat (po tom, co ho zapneš, s vypnutým nemůžeš vůbec). A to omezení neobejdeš nijak, jinak by nemělo žádný smysl.
Naposledy upravil(a) second32 dne 09 zář 2015 17:38, celkem upraveno 1 x.
Tak dobrá, díky :)
Mám takový pocit, že to jde zařídit, aniž by bylo nutné vypínat Steam guard... Podobně jednoduše jako vypnutí nutnosti potvrzovat trade mailem... kamarád je bývalý pro hráč CSka, tak bude vědět, poptám se a dám vědět 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 4155
-
od Zivan
Zobrazit poslední příspěvek
22 úno 2025 19:18