Dobrý den, mám takový problém, když spojím ntb s TV přes hdmi, obraz jde, ale zvuk bohužel ne. Na internetu jsem hledala vše možné, ale zvuk stále nejde :/ Nevím, co víc zkusit. Mám poměrně starý ntb, konkrétně: Asus a53by-sx188v, grafika: AMD Radeon... Budu moc vděčná za jakékoliv rady PS: nejsem profík
X: když koukneš na google, píší, že to HDMI má Loraella: Dole na liště pravým tlačítkem klikni na ovládání zvuku -> zvuky -> přehrávání -> jako výchozí zařízení nastav TV... zpětně aby zas hrály zvuky z NTB to musíš udělat stejně, jen vybrat reproduktory ntb
zkoušel jsem propojit TV Samsung model: UE22F5400AW s notebookem Lenovo Yoga Slim 7i a při použití HDMI-HDMI kabelu a redukce HDMI/USB-C se mi to nepodařilo.
Proto bych se chtěl zeptat, zda stačí obyčejná redukce (např. GoGEN USB-C /...
Zdravím mám HDMI 2.0 a když připojím PC s TV tak TV detekuje že jsou propojené, ale píše bez signálu. Když ten samí kabel propojim s notebookem, tak v TV obraz normálně funguje.
Poslední příspěvek
Ještě mě napadlo, zkus resetovat nastavení TV, a zkontroluj specifikace grafické karty a porovnej s TV a s kabelem. A ještě můžeš v PC vytvořit nový profil a odtud spustit video.
Dodatečně přidáno po 1 minutě 36 vteřinách:
A ještě pokud máš WIN,...
Ahoj prosím vás o pomoc jak je možné že u notebooku HP ProBook 455 G6 po připojení kabelem HDMI M na HDMI M high Speed do monitoru Dell Gaming G2724D je pořád stejná obnovovací frekvence 60Hz při všech rozlišeních?
Kdežto pokud spojíme noťas a...
Poslední příspěvek
Tipnul bych si, že ten ntb má omezení na HDMI, že nepustí víc jak 60Hz.
Stáhni si utilitu a ta ti ukáže jaké frekvence ten ntb umí.
Má monitor Dell g2724d HDMI 2.1a? Na oficiálních stránkách je pouze hdcp 2.2. GK od výrobce pálit nVidia GeForce RTX 4070 ti super má HDMI ve verzi 2.1a.
Chápu to správně že verze 2.1 od 2.1a se liší pouze podporou vysokých rozlišení 8K nebo 10K?...
Poslední příspěvek
HDMI 2.2 musí byť kompatibilné s HDMI 2.1! Tento vstup (2.2 HDCP) má pridanú inú vlastnosť (ktorá nebude mať súvislosť s tým, že chceš hrať hry ( ).
A rozdiel medzi HDMI 2.1 vs 2.1a? Skoro žiadny (týka sa len HDR) - teda žiadne 10K. ( )