Dobrý den, když byla pouze Life is Strange s epizodou 1 a 2, tak mi to šlo v pohodě. Teď od epizody 3 se mi obraz vycentruje (malý čtvereček viz obrázek) Zkoušel jsem aktualizovat ovladač, ale to taky nepomohlo. Mám to na 800x600 Mám Nvidia 8400 GS. PS: Když přepnu na 1280x720 budu mít pořád čtverec ale 2x větší.
Zdravím. Mal by som na vás taký nezvyčajný problém, ktorý sa vyskytol u môjho noteboooku. Pokial je počítač samozrejme spustený - po pripojení originálnej nabíjačky začne obrazovka sama z ničoho nič preblikovať - ako môžete vidieť aj vo videu....
Poslední příspěvek
Ďakujem Vám ešte raz všetkým, vyskúšal som zakúpenie novej nabíjačky. Tá tento problém vyriešila. Odvtedy už mám pokoj. Nechápem ako je to možné, že to bolo práve nabíjačkou, ale možnože tá stará bola vadná tým, že nedodávala čisto konštatné...
Dobrý den, jsem student na střední škole a aktuálně máme vyučování online, přesněji na Meet Google. Hodiny normálně fungují, ale jakmile chci sdílet obrazovku učiteli, sdílení se zapne a hned se zase vypne. Zkoušel jsem stáhnout starší ovladače,...
Ne, já jsem na monitoru vypnul "Variable Refresh Rate" (VRR).
Ale je fakt, že jsem s "plynulostí" her neměl problém.
Kdyžtak si sniž kvalitu grafiky ve hrách...
Zdravím, mám problém s rozlišením ve hrách, a to že pokud přepnu na jiný steam účet a zapnu hru tak se mi nastaví rozlišení na 4K 60Hz i když předtím bylo na 1440p 145Hz, jde to nějak vyřešit nebo budu muset pokaždé přepínat, díky
Poslední příspěvek
Tyto nastavení se ukládají ke každému steam účtu zvlášť. Tudíž to budeš muset přepínat.
Edit ( aby bolo vsetkym jasne, ze co presne si zelam a ako by to malo vyzerat, editujem to, pretoze prvotny plan nevyjde a teda musim pristupit na financne narocnejsi plan a menim skutocnost tohto prispevku ):
Hladam zostavu, ktora by bola...
Poslední příspěvek
Dakujem Gerete za to porovnanie.
Asi by som mozno dal taku otazku vseobecne, ze ktore GPU z vybranych do buducna na 3440x1440?
RX 7700XT vs RTX 4060Ti
RX 7800XT vs RTX 4070
Ta suma je zanedbatelna v tomto rozdieli, rozdiel medzi tymito...