Zdravím, obracím se na vás a doufám, že je tu hodně lidí, co má zkušenosti s TBC servery. S kamarádem jsme si naexpili na blizzliku Vanilly (Nostalrius) lvl 60 a poté jsme zjistili, že je to takové nudnější a přestalo nás to bavit. Proto hledáme TBC server, ve kterém by nám převedly postavy bez poplatků z toho Vanilla serveru, kde raidy jedou na slušné úrovni a PVP je také samozřejmostí. Může to být český nebo i zahraniční server. Také by bylo dobré, kdyby na tom serveru hrálo hodně lidí. Kdyby byl blizzlike, tak by to bylo fantastické. Nic jiného mě nenapadá.
Předem děkuji za odpovědi!
WoW TBC server Vyřešeno
Re: WoW TBC server
Nebylo by nejlepší koupit origoše a rozjet si nové postavy tam (všechno až po Draenory stojí cca 400,-)? Sice pak platíš když chceš hrát, ale zase všechno jede bez nějakých problémů. Jinač po 10 vteřínách u pana googla mi vyjel i web se seznamem serverů.
MB - MSI B85-G43; CPU - Intel Core i5-4590 + SilentiumPC Fera 2 HE1224; RAM - Kingston HyperX Fury Black 8GB (2x4GB) DDR3 1600; GPU - MSI N560ti Hawk; Case - Zalman Z1; PSU - Seasonic S12II-520 520W; SSD - Samsung SSD 850 EVO - 120GB; HDD - Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB; OS - Win 10 64bit Home
-=Suzuki SV 650=-
-=Suzuki SV 650=-
Napadl mě Twinstar, ale nevím, jak je to tam s převodama...
Děkuji za odpovědi. SmurF mi poslal SZ, takže je to vše. Díky moc.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1598
-
od DeNNI85
Zobrazit poslední příspěvek
11 bře 2025 21:32