Registry First Aid 8.2 - nemáte uložený?
Registry First Aid 8.2 - nemáte uložený?
Nemáte někdo čistě náhodou uložený Registry First Aid 8.2 ? Je stále možnost získat na něj legálně SN, ale tahle starší verze nikde není - všude, kde je prezentovaná, vede link ke stažení té poslední - Registry First Aid 10_1_0_2297 - a k té legal serial není 

Re: Registry First Aid 8.2 - nemáte uložený?
OT/ Je to úplná zbytečnost. Ale abych odpověděl na otázku - nemám.
Když už jsi vyslovil názor, argumenty by nebyly? Nebo jen naháníš vyšší level?
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
A co to vlastně dělá, podle popisku přesně to, co CCleaner.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Takže kolik kategorií podle míry bezpečnosti jejich odstranění přiřazuje CCleaner nalezeným nadbytečným záznamům v registru?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jednak jsi v sekci, kam se dávají odkazy na vhodné programy a ne , že něco hledáš. Téma přesouvám a příště zvažuj kam to vkládáš.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
CCleaner vždy smaže jen to, co je zbytečné, nikdy nezpůsobil problémy na desítkách počítačů, kam jsem ho dal a ani jsem nikde neviděl nějaké křivé slovo. K čemu kategorie.
Jestli používáš ten program na něco jiného, tak to řekni, zatím bych řekl, že se dá najít náhrada bez problému.
To, že je to zbytečné je také pravda, čištění (registry) ničemu nijak zvlášť nepomáhá, soused ho použil jednou v životě a to po jeho nainstalování a po několika letech mu PC jede pořád stejně.
Dodatečně přidáno po 18 minutách 42 vteřinách:
Btw. jinak verzi 8.2 mi stáhl hned první odkaz na googlu...
http://registry-first-aid.software.informer.com/8.2/
Jestli používáš ten program na něco jiného, tak to řekni, zatím bych řekl, že se dá najít náhrada bez problému.
To, že je to zbytečné je také pravda, čištění (registry) ničemu nijak zvlášť nepomáhá, soused ho použil jednou v životě a to po jeho nainstalování a po několika letech mu PC jede pořád stejně.
Dodatečně přidáno po 18 minutách 42 vteřinách:
Btw. jinak verzi 8.2 mi stáhl hned první odkaz na googlu...
http://registry-first-aid.software.informer.com/8.2/
Sestava v profilu.
Pakliže jsi v ICT schopnější, než tvůrci Registry First Aid, pak tvoje "K čemu kategorie." je na místě. Zatím jen vidím, že sám sobě protiřečíš: "čištění (registry) ničemu nijak zvlášť nepomáhá", přesto jsi CCleaner dal na desítky počítačů 
Jinak za ten link dík, funguje! Já s hledáním včera strávil přes hodinu a byl jsem i na téhle adrese, ale už jsem asi byl tak zblblý tím balastem rafinovaně podbízejícím download všeho jiného, že jsem to správné tlačítko neviděl
Teď ještě aby SN fungoval...

Jinak za ten link dík, funguje! Já s hledáním včera strávil přes hodinu a byl jsem i na téhle adrese, ale už jsem asi byl tak zblblý tím balastem rafinovaně podbízejícím download všeho jiného, že jsem to správné tlačítko neviděl

Naposledy upravil(a) Altern dne 26 zář 2015 21:31, celkem upraveno 1 x.
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
CCleaner není jen na registry. Čištění Tempu, či různých kravin, které windows uloží a nesmaže.
Sestava v profilu.
Hodně z těch systémových kravin si radši mažu sám - včetně index.dat (když jsem ještě užíval IE). A třeba vytváření databází Naposledy otevřené (systémové i Wordovské) mám ošetřené/vypnuté ručně v registru. Ale právě při SW čištění nebo defragmentaci registru bych byl hooodně opatrný... Četl jsem už dost příspěvků o tom, co bylo s PC po užití CCleaneru. Je ale jasné, že 90% viny nejspíš nesou uživatelé, jako vždy 

Naposledy upravil(a) Altern dne 26 zář 2015 21:38, celkem upraveno 1 x.
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
To, že si mažeš sám je tvoje věc, já si to radši usnadním a za 5s to mám vše smazané, ale nechápu, celý minulý příspěvek, jelikož jde absolutně mimo mísu, já to jen upřesnil a vyvedl tě z omylu, že si protiřečím.
Odkaz jsi již dostal, nevím, o čem se tu dále bavíme, můžeš to uzamknout.
Odkaz jsi již dostal, nevím, o čem se tu dále bavíme, můžeš to uzamknout.
Sestava v profilu.
Máš pravdu - omlouvám se. A ještě jednou dík!