Free MMORPG s českým serverem?

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Timi
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Free MMORPG s českým serverem?

Příspěvekod Timi » 30 zář 2015 11:44

Zdravím,

doufám, že jsem pár řádků pod tímto tématem nepřehlídnul tomuto podobný, v tom případě mě na něj odkažte, prosím.

K tématu: Neznáte nějaký FREE MMORPG s CZ serverem? Popř. Eng s větší CZ komunitou?
Typu Lineage 2 (bejvalej server onlinegamers.cz), 4Story (i když to už bylo předonatovaný) nebo Aion (soul-aion.cz)

.. už delší dobu jsem nic podobnýho nezahlíd, tak nevěřim tomu, že u nás nic podobnýho nemáme. :-)

Díky za odpovědi

Reklama
strangereu
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Re: Free MMORPG s českým serverem?

Příspěvekod strangereu » 30 zář 2015 11:53

Co třeba metin2.cz? V poslední době tam lze uspět i bez posílání peněz.
Server doporučuji Thalion a říši modrou.
http://screenshare.cz/

janekdeeste
Level 3
Level 3
Stav:

Re: Free MMORPG s českým serverem?

Příspěvekod janekdeeste » 30 zář 2015 12:16

Asi nejlepší MMORPG, které za to stojí a není nudné je Guild Wars 2, je to nově Free a je tam veškerá komunita včetně Cz i Sk. GW2 vyniká svojí rozmanitostí a úplně odlišným uchopením online rpgčka. Není to ve stylu "zabij 10 prasat a přines 10x kůži". Vše se odehrává v interaktivním světě, který se neustále mění a můžeš hrát jak solo world pve, dungeony tak i pvp. Povolání se také neomezuje pouze na danou větev skillů a dovedností, ale mění se pokaždé, když změníš zbraň. Je to revoluční MMORPG hra.

Určitě doporučuji, hrál jsem několik let WoW, což je vlastně matka všech MMORPG, ale na GW2 to s hratelností a zábavou nemá.
MB: ASUS TUF GAMING B550-PLUS - AMD B550 CPU: AMD Ryzen 5 5600 CPU FAN: Default RAM: Kingston Fury Renegade Black 32GB (2x16GB) DDR4 3600 CL16 SSD: Kingston SSD KC3000, M.2 - 1TB HDD: Seagate Barracuda 1TB CASE: Endorfy Signum 300 Air, TG, černá ZDROJ: Seasonic Focus (GX-550) - 550W GPU: ASUS AMD Radeon™ DUAL-RX6650XT-O8G, 8GB GDDR6

Zpět na “Hry”