Ahoj.
Potřeboval bych poradit. Ještě před tím, než jsem si sehnal router kvůli wifi jsem s kámošem hrál co-op hry, vždy s tím, že jsem to hostoval z mého pc, tedy z mé IP (xx.xxx.xx.xx samozřejmě). Jenže po nastavení routeru nefunguje hosting přes tu IP, jako to fungovalo dřív. Router má ip 192.168.0.100, tedy, tak se to píše v cmd/ipconfig, ale nic nefunguje. Nemůžete mi někdo poradit jak to nastavit nejlépe na tu starou IP? Prostě aby to fungovalo na té xx.xxx.xx.xx, co je připsána k poskytovateli internetu, a ne k 192.168.0.100.
Konfigurace routeru
Re: Konfigurace routeru

takže místo 192.168.0.100 použít adresu x a co port? Prázdné nechat?
Dodatečně přidáno po 18 vteřinách:
a to Traffic type? je tam UPD a TCP
-
- Pohlaví:
Zeptej se googla. Nemám nejmenší představu o jakou hru jde, tudíž nevím jaké porty používá.
Jojo. Ale nezodpověděl jsi mi to TCP a tu IP.
Mas v tom gulas. Tvrdis ze routr ma 192.168.0.100 . Proc na nej vubec smerujes. Musis tam dat ip sveho pc a ty porty co to pouziva. Pripadne neni od veci tyto porty povolit ve firewallu win,pokud se neozve sam.
Jo a kamos pouzije tu tvoji verejnou ip xxxx.
Jo a kamos pouzije tu tvoji verejnou ip xxxx.
Thinkpad T540p, i7-4810MQ, 16 GB RAM, 240 GB SSD, 15,6", 1920 x 1080, bedny Yamaha hs8, zvukovka Audinst HUD-mx2, ekvalizer Shiit Loki
Dobře.
Dodatečně přidáno po 24 minutách 47 vteřinách:
Nemůžu ale najít ten port. To nevadí když tam nebude, ne?
Dodatečně přidáno po 24 minutách 47 vteřinách:
Nemůžu ale najít ten port. To nevadí když tam nebude, ne?
ITcrowd ani ja nejsme sibyla. Bud nam prozradis co hrajete nebo si to najdi sam.
Google na dozaz "nazev hry server port" nic nevyplivne? Neni to nahodou v nastaveni hry, kdyz to poustis ty ("server"). Prolez pripadne nastaveni.
ipconfig -all - Brana/gateway je tam routr a ip adress je tvuj pc.
Google na dozaz "nazev hry server port" nic nevyplivne? Neni to nahodou v nastaveni hry, kdyz to poustis ty ("server"). Prolez pripadne nastaveni.
ipconfig -all - Brana/gateway je tam routr a ip adress je tvuj pc.
Thinkpad T540p, i7-4810MQ, 16 GB RAM, 240 GB SSD, 15,6", 1920 x 1080, bedny Yamaha hs8, zvukovka Audinst HUD-mx2, ekvalizer Shiit Loki
Hrajeme left 4 dead 2, a ano, je to tam napsané. 27015 mám pocit.
Potřebuji tedy vědět, co mám napsat do IP v forwardingu, aby se on mohl připojit.
Potřebuji tedy vědět, co mám napsat do IP v forwardingu, aby se on mohl připojit.
Naposledy upravil(a) Alphast dne 05 říj 2015 20:32, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
Svému počítači dej pevnou IP (mimo rozsah DHCP routeru). V routeru potom tuto IP nastav jako DMZ. Mělo by to pomoct.
Ok zkusím.
Dodatečně přidáno po 1 minutě 2 vteřinách:
A tu pevnou ip mám dát tu od poskytovatele?
Dodatečně přidáno po 1 minutě 2 vteřinách:
A tu pevnou ip mám dát tu od poskytovatele?
Sorac nejak uz dnes blbnu, res nasleduji prispevek.
Naposledy upravil(a) cejny dne 05 říj 2015 21:06, celkem upraveno 2 x.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1722
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
17 říj 2024 21:12