Jaký zvolit prohlížeč

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

adejt.
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

Jaký zvolit prohlížeč

Příspěvekod adejt. » 11 led 2008 21:58

Prosím o radu jaký prohlížeč je nejlepší a jaký vůbec jsou znám asi tři a asi jich je víc

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 11 led 2008 21:59

Opera uspěla jako prohlížeč s nejrychlejším načítáním stránek, ale já jsem lištičkář :smile:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

benik.martin
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod benik.martin » 11 led 2008 22:08

ted by ti každej mohl napsat ten svůj oblíbenej kterej používá,já osobně doporučuju Mozillu ;-) jinak jesi chceš veškerej seznam tak si nekde na stahuj.cz najdi prohlížeče,dej je seřadit podle počtu stahování a uvidíš co lidi láká ;-)
zákl: MSI K9N6SGM-V
proc: AMD Sempron 3000+
RAM: 2GB DDR2 667 MHz - integr. graf: 256 MB
HDD: 149 GB
Windows XP Home SP3

paul27
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod paul27 » 11 led 2008 22:08

Jsem spokojený uživatel Mozilly Firefox. Má dobrou podporu, celkem častý aktualizace, rychle načítá stránky, můžeš si do ní pořídit spoustu doplňků.

Jinak prohlížečů je docela dost: IE6, IE7, Mozilla Firefox, dnes už nevyvíjený Netscape, Opera, Flock, Maxthon (jakásy nadstavba IE), Safari a možná je jich víc, nyní jsem si vzpoměl na tyhle.

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 11 led 2008 22:13

ono by možná bylo lepší založit anketu a ať každý klikne co používá a je to. takhle se to rozleze na 3 stránky a bude to nepřehledné a bude tu zase bitva mezi liškou (firefox) a červeným očkem (opera) a možná se najdou i bojovníci za tu hrůzu IE (internet explorer) :smile:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

anonym_1

Příspěvekod anonym_1 » 11 led 2008 22:14

Mám IE 7, Operu i Mozillu. S tou se mi pracuje nejlíp. Záleží na zvyku. Nejde tady myslím o to, který je nejlepší ale spíš záleží na oblíbenosti u každého uživatele individuálně.

paul27
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod paul27 » 11 led 2008 22:17

...a možná se najdou i bojovníci za tu hrůzu IE...

Viď X... :D

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rewqa » 11 led 2008 22:50

Ono kdyby napriklad IE podporovalo takovy ty zalozky na liste, asi bych pouzival IE7
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

anonym_1

Příspěvekod anonym_1 » 11 led 2008 23:22

paul27 píše:
...a možná se najdou i bojovníci za tu hrůzu IE...

Viď X... :D

Nebyla to smeč na mě ale neodpustím si poznámku: Dokážeš nám všem objasnit čím je IE takovou "hrůzou" oproti ostatním prohlížečům?

OndraP.
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod OndraP. » 11 led 2008 23:32

Rewqa píše:Ono kdyby napriklad IE podporovalo takovy ty zalozky na liste, asi bych pouzival IE7

v IE7 ty záložky jsou, jestli myslíš to že v jednom okně můžeš mít otevřených kolik chceš stránek... tak to si myslim že tam JE :smile:

branda píše:Dokážeš nám všem objasnit čím je IE takovou "hrůzou" oproti ostatním prohlížečům?

No moc teda nevim, ale co vim tak je že IE je "děravý" propouští viry, a mě se přestal líbit i ten jeho vzhled a tak celkově je blbej :lol: :lol:

jinak používám taky mozillu a sem spokojenej :wink:

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 11 led 2008 23:35

memphisto + paul27: Jasně.

adejt: Používej takový, který ti nejvíce vyhovuje, pro mě to znamená IE 6.x.

Rewqa: Nejsou to sice záložky (IE7 je ale má), ale tam v panelu úloh máš spuštěné instance IE 6 (proto mám například několikařádkový panel "Start" (skrývací pod hranu). Já jsem na ně více zvyklý a záložky by mě pletli, asi jako v DC++ a ve StronguDC++. Musím tam mít zapnuto potvrzení o vypnutí, protože místo ukončení záložek se často snažím vypnout celý StrongDC++ :lol:

Obrázek

Detail:
Obrázek
Naposledy upravil(a) X dne 11 led 2008 23:41, celkem upraveno 1 x.

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rewqa » 11 led 2008 23:40

Ja sem myslel tyhlety zalozky :)

http://ukazto.com/img/1815380,Zalozky.jpg
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”