Jaký zvolit prohlížeč
Jaký zvolit prohlížeč
Prosím o radu jaký prohlížeč je nejlepší a jaký vůbec jsou znám asi tři a asi jich je víc
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
Opera uspěla jako prohlížeč s nejrychlejším načítáním stránek, ale já jsem lištičkář 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- benik.martin
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
ted by ti každej mohl napsat ten svůj oblíbenej kterej používá,já osobně doporučuju Mozillu
jinak jesi chceš veškerej seznam tak si nekde na stahuj.cz najdi prohlížeče,dej je seřadit podle počtu stahování a uvidíš co lidi láká 

zákl: MSI K9N6SGM-V
proc: AMD Sempron 3000+
RAM: 2GB DDR2 667 MHz - integr. graf: 256 MB
HDD: 149 GB
Windows XP Home SP3
proc: AMD Sempron 3000+
RAM: 2GB DDR2 667 MHz - integr. graf: 256 MB
HDD: 149 GB
Windows XP Home SP3
Jsem spokojený uživatel Mozilly Firefox. Má dobrou podporu, celkem častý aktualizace, rychle načítá stránky, můžeš si do ní pořídit spoustu doplňků.
Jinak prohlížečů je docela dost: IE6, IE7, Mozilla Firefox, dnes už nevyvíjený Netscape, Opera, Flock, Maxthon (jakásy nadstavba IE), Safari a možná je jich víc, nyní jsem si vzpoměl na tyhle.
Jinak prohlížečů je docela dost: IE6, IE7, Mozilla Firefox, dnes už nevyvíjený Netscape, Opera, Flock, Maxthon (jakásy nadstavba IE), Safari a možná je jich víc, nyní jsem si vzpoměl na tyhle.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
ono by možná bylo lepší založit anketu a ať každý klikne co používá a je to. takhle se to rozleze na 3 stránky a bude to nepřehledné a bude tu zase bitva mezi liškou (firefox) a červeným očkem (opera) a možná se najdou i bojovníci za tu hrůzu IE (internet explorer) 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
-
- Pohlaví:
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ono kdyby napriklad IE podporovalo takovy ty zalozky na liste, asi bych pouzival IE7
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
-
- Pohlaví:
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Rewqa píše:Ono kdyby napriklad IE podporovalo takovy ty zalozky na liste, asi bych pouzival IE7
v IE7 ty záložky jsou, jestli myslíš to že v jednom okně můžeš mít otevřených kolik chceš stránek... tak to si myslim že tam JE

branda píše:Dokážeš nám všem objasnit čím je IE takovou "hrůzou" oproti ostatním prohlížečům?
No moc teda nevim, ale co vim tak je že IE je "děravý" propouští viry, a mě se přestal líbit i ten jeho vzhled a tak celkově je blbej

jinak používám taky mozillu a sem spokojenej

memphisto + paul27: Jasně.
adejt: Používej takový, který ti nejvíce vyhovuje, pro mě to znamená IE 6.x.
Rewqa: Nejsou to sice záložky (IE7 je ale má), ale tam v panelu úloh máš spuštěné instance IE 6 (proto mám například několikařádkový panel "Start" (skrývací pod hranu). Já jsem na ně více zvyklý a záložky by mě pletli, asi jako v DC++ a ve StronguDC++. Musím tam mít zapnuto potvrzení o vypnutí, protože místo ukončení záložek se často snažím vypnout celý StrongDC++
Detail:

adejt: Používej takový, který ti nejvíce vyhovuje, pro mě to znamená IE 6.x.
Rewqa: Nejsou to sice záložky (IE7 je ale má), ale tam v panelu úloh máš spuštěné instance IE 6 (proto mám například několikařádkový panel "Start" (skrývací pod hranu). Já jsem na ně více zvyklý a záložky by mě pletli, asi jako v DC++ a ve StronguDC++. Musím tam mít zapnuto potvrzení o vypnutí, protože místo ukončení záložek se často snažím vypnout celý StrongDC++

Detail:

Naposledy upravil(a) X dne 11 led 2008 23:41, celkem upraveno 1 x.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
prohližeč událostí id 1796 chyba Příloha(y)
od walderan » 01 dub 2025 15:58 » v Problémy s hardwarem - 9
- 3942
-
od walderan
Zobrazit poslední příspěvek
04 dub 2025 15:42
-
-
- 2
- 5539
-
od HelFix