Chtěl jsem něco hodně levného, na čem budu moci sledovat twitch.tv, hrát LoL a se zárukou. Hodím do něj svoje staré SSD.
 Chtěl jsem něco hodně levného, na čem budu moci sledovat twitch.tv, hrát LoL a se zárukou. Hodím do něj svoje staré SSD.Co jsme si koupili ... Vyřešeno
- 
				Adys301
- člen HW spec týmu
- 
		Master Level 9

- Pohlaví:  
- Stav:
Re: Co jsme si koupili ...
Je to druhé PC, které nahradí asi 8 let starý notebook s utrženým monitorem  Chtěl jsem něco hodně levného, na čem budu moci sledovat twitch.tv, hrát LoL a se zárukou. Hodím do něj svoje staré SSD.
 Chtěl jsem něco hodně levného, na čem budu moci sledovat twitch.tv, hrát LoL a se zárukou. Hodím do něj svoje staré SSD.

Chtěl jsem něco hodně levného, na čem budu moci sledovat twitch.tv, hrát LoL a se zárukou. Hodím do něj svoje staré SSD.Re: Co jsme si koupili ...
Ja som si kupil nove repro a SSD.Tieto repro maju dost dobry zvuk a SSD mozem hodnotit len na jednicku.

MB MSI B85-G41  CPU Intel Xeon E3-1231 v3 RAM Crucial 3x4GB GPU MSI GTX 1660 Super
PSU Zalman 500W HDD Samsung 1TB SATA II , Seagate 1TB SATA III SSD Samsung EVO 1TB , Kingston HyperX Fury 120GB CaseZalman Z1 Neo Headphones Beyerdynamic DT1990 Pro 250ohmDACTopping E30 Headphone AMPJDS Labs Atom Mouse SteelSeries Kinzu V3
						PSU Zalman 500W HDD Samsung 1TB SATA II , Seagate 1TB SATA III SSD Samsung EVO 1TB , Kingston HyperX Fury 120GB CaseZalman Z1 Neo Headphones Beyerdynamic DT1990 Pro 250ohmDACTopping E30 Headphone AMPJDS Labs Atom Mouse SteelSeries Kinzu V3
- karlos
- Master Level 8 
- Pohlaví:  
- Stav:
Věřte, nevěřte, ten idiot ten balíček ztratil...
Věřte, nevěřte podruhé. Včera jsem přijel z práce domů a ve schránce byla napěchovaná obálka se zdroji. Takže konec dobrý, všechno dobré... Jen nevím, co budu dělat s těmi dalšími čtyřmi zdroji, které jsem mezitím objednal...

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
						- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
- 
		Master Level 7

- Pohlaví:  
- Stav:
karlos píše:Věřte, nevěřte podruhé. Včera jsem přijel z práce domů a ve schránce byla napěchovaná obálka se zdroji. Takže konec dobrý, všechno dobré... Jen nevím, co budu dělat s těmi dalšími čtyřmi zdroji, které jsem mezitím objednal...
záloha do budoucnosti

Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
						„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

to Karlos, třeba se ty druhé už opravdu ztratí... a kruh se uzavře 

Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
						ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
- karlos
- Master Level 8 
- Pohlaví:  
- Stav:
Obě varianty jsou velmi pravděpodobné. I když té ztrátě věřím trochu víc...

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
¤ Windows 10 Pro 64 bit ¤ AMD Ryzen 5 3600 ¤ MSI RX5500 XT ¤ MSI B450 TOMAHAWK ¤ Seasonic S12G-550 550W ¤ HyperX 16 GB DDR4 ¤ Sageate 1TB ¤ Samsung SSD 850 EVO 120GB ¤ Zalman Z9 Plus ¤ BenQ RL2455HM ¤ AOC C24G1  ¤
						- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
- 
		Master Level 7

- Pohlaví:  
- Stav:
výborně
 mám doma také F-sérii a luxusní
 mám doma také F-sérii a luxusníNávod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru

beather: Teda! I ty Brute?! To se vůbec nestydíš citovat celý předešlý příspěvek? Jsi snad nějaký nováček, co nečetl pravidla a zapleveluje fórum nesmyslnými citacemi?  

Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
						Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
- Karrex
- Elite Level 10 
- Pohlaví:  
- Stav:
Proč zrovna SickleFlow fany?  Ty jsou dobré tak maximálně na radiátor.
 Ty jsou dobré tak maximálně na radiátor.

Ty jsou dobré tak maximálně na radiátor.
 Ty jsou dobré tak maximálně na radiátor.Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
						Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
- Spartak1991
- Master Level 8.5 
- Pohlaví:  
- Stav:
také jsem natom koukal  to samé jako natu case ..
 to samé jako natu case ..

to samé jako natu case ..
 to samé jako natu case ..IT (Zaměření SW a HW)
PC: Case:Fractal Design Define R5, MB:MSI B470 Gaming Plus, CPU:Ryzen 5 2600+Fera 3, GPU:MSI GTX1060 6GB, RAM:Kingston 2x8GB 3200MHz, SSD:Crucial 1TB (1x500GB, 2x250GB), PSU:Corsair RM750x, externí HDD:Samsung 1TB a Seagate 1TB, OS:Windows 10 HP 64bit, LCD:1) Samsung S24E510C, 2) Samsung C24F396, Myš:Razer, Klávesnice:Asus
NTB: Lenovo Thinkpad E530
Mobil: Huawei P smart 2019
						PC: Case:Fractal Design Define R5, MB:MSI B470 Gaming Plus, CPU:Ryzen 5 2600+Fera 3, GPU:MSI GTX1060 6GB, RAM:Kingston 2x8GB 3200MHz, SSD:Crucial 1TB (1x500GB, 2x250GB), PSU:Corsair RM750x, externí HDD:Samsung 1TB a Seagate 1TB, OS:Windows 10 HP 64bit, LCD:1) Samsung S24E510C, 2) Samsung C24F396, Myš:Razer, Klávesnice:Asus
NTB: Lenovo Thinkpad E530
Mobil: Huawei P smart 2019