Kde sehnat DRIVER pro Hodinky s MP4, MP3, videem, nahravanim atd? Omylem mi to bylo asi smazano.

...

Moderátor: Mods_senior

Bezradny
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

Kde sehnat DRIVER pro Hodinky s MP4, MP3, videem, nahravanim atd? Omylem mi to bylo asi smazano.

Příspěvekod Bezradny » 20 říj 2015 20:44

.
Kde sehnat DRIVER pro Hodinky s MP4, MP3, videem, nahravanim, radiem, atd?

Originalni software mi asi byl omylem smazan, kdyz mi tam jeden kluk ulozil data, kdyz jsme potrebovali zalohovat muj pocitac. Tez tam ulozil instalacni Windows 7, abychom z tech hodinek mohli nainstalovat na muj pocitac onen WIndows 7, protoze mi u pocitace funguje jenom USB pripojka . Od te doby mi na tech hodinkach nejde zadne video, zadna MP3, zadny nahravani pres vestaveny mikrofon. Vzdycky mi to hlasi: "FILE SYSTEM ERR". Jen jdou hry a radio. Pisnicky JSOU tam ulozeny, ale nejdou hrat. Vzdy mi to hlasi: ""FILE SYSTEM ERR".
Naposledy upravil(a) Bezradny dne 22 říj 2015 17:52, celkem upraveno 1 x.

Reklama
Tholus
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Re: Kde sehnat software pro Hodinky s MP4, MP3, videem, nahravanim atd? Omylem mi to bylo asi smazano.

Příspěvekod Tholus » 20 říj 2015 20:45

Zkoušel jsi oficiální stránky výrobce?

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Re: Kde sehnat software pro Hodinky s MP4, MP3, videem, nahravanim atd? Omylem mi to bylo asi smazano.

Příspěvekod petr22 » 20 říj 2015 20:46

Bude se to hledat podstatne lepe, kdyz prozradis nazev toho zarizeni.

Ono se to nezda, ale tech hodineh je nekolik stovek typu a kazdy ma napotvoru jiny firmware.

Ciste teoreticky by mohl mit vyrobce k dispozici ROM - jenze kdyz nevime pro co, spatne se hleda.

Bezradny
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Bezradny » 20 říj 2015 20:49

Problem je v tom, ze nevim kdo je vyrobce. Hodinky jsem koupil asi pred 9 lety na internetu poslano z Ciny (takze veskerou prilozenou dokumentaci uz vubec nemam), a na hodinkach neni napsan zadny vyrobce. Jen je tam napsano: MP4. Nic vic.

A nazev zarizeni? Je tam napsano jen a pouze MP4. Nic vic. Ale hralo to video, Mp3, radio, nahravalo to pres vestaveny mikrofon, aj.

MAM POPSAT VESKERY FUNKCE CO TO MELO?

zeus
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:

Příspěvekod zeus » 21 říj 2015 14:31

Klidne, stejne to nepomuze ;)
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 21 říj 2015 14:33

Popsat muzes cokoliv, musis ale pochopit ze z toho popisu nejde poznat absolutne vubec NIC. Je uplne jedno co to umi, kdyz nevime co to je :-)

Mohlo by pomoci, kdyz najdes takovou vec na Ebay nebo aspon na nejake fotce.

Takhle se vestecka koule prehriva, ale proste z ni nic nevypadne.

faraon
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod faraon » 21 říj 2015 18:43

Spíš je vyfoť, ale ostře, ať jsou vidět i detaily na displeji, třeba je někdo pozná. Nedá se něco najít přímo v softwaru, třeba nějaký copyright nebo jakákoliv poznámka od výrobce?
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!

(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)

Bezradny
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Bezradny » 21 říj 2015 22:44

Hledal jsem na ebay a vypadaj uplne stejne jako tyto, s tim rozdilem, ze maj asi 9 GB ty moje. Ale vypadaji UPLNE STEJNE A FUNKCE MAJ TAKY UPLNE STEJNY:

http://www.ebay.com/itm/2-GB-MP3-MP4-Pl ... Swqu9U5kiG

lubos123
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod lubos123 » 22 říj 2015 06:54

A co to melo za system ? Kdyz jsi to kupoval pred DEVITI lety :)

Bezradny
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Bezradny » 22 říj 2015 16:29

Nevim jaky system. Proste jsem mackal tlacitka po strane hodinek a tim jsme se posouval ci volil volby a nastaveni zobrazenych na display.
Obrázek

Bezradny
Level 1
Level 1
Stav:

Re: Kde sehnat DRIVER pro Hodinky s MP4, MP3, videem, nahravanim atd? Omylem mi to bylo asi smazano.

Příspěvekod Bezradny » 01 lis 2015 02:30

Hmmm, koukam, ze je to tvrdy orisek i pro odborniky....

emba5
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Žena
Stav:

Re: Kde sehnat DRIVER pro Hodinky s MP4, MP3, videem, nahravanim atd? Omylem mi to bylo asi smazano.

Příspěvekod emba5 » 01 lis 2015 07:36

Se nediv, a třeba pod baterkou, není nějaký štítek s výrobním číslem ?
Jsem flegmatik no a co?

Zpět na “Vše ostatní (sw)”