Reinstalace Window... ?

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

depstyas
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Reinstalace Window... ?

Příspěvekod depstyas » 25 říj 2015 21:11

Dobrý den.
Mám takový menší problém, že mám ntb, ve kterém nejsem správce, ale přesto tam jiný účet není.
Jak mohu s takovéhoto účtu udělat správce, když nemám oprávnění na "nic" ?

Napadlo mě, že by jsem mohl reinstalovat Windows přes pc, ale to zas nevím jak udělat.
Je nějaká možnost propojit kabelem pc a ntb a přes ten pc mít vlastně nějak práva na ten ntb, že by jsem zahájil reinstalaci přes ten pc ?
Protože přes ten ntb to asi nepůjde.

Snad se najde někdo, kdo poradí :)

Reklama
flowem
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Re: Reinstalace Window... ?

Příspěvekod flowem » 25 říj 2015 21:15

Nevím jak se to dá udělat, ale windows jde přeinstalovat ikdyž nejsi správce, vůbec to s tím nesouvisí
AMD Ryzen 5 5600X | MSI MAG B550 TOMAHAWK | G.Skill Aegis 32GB 3200MHz | Kingston A2000 1TB | PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12GB | XPG Core Reactor 750W | Be quiet! PURE BASE 500 | Asus VG27AQ1A

depstyas
nováček
Stav:

Příspěvekod depstyas » 25 říj 2015 21:18

Ale když třeba nemám už cedecko na Windows, tak co pak ? :o
Když to budu potřebovat nainstalovat vlastně ten soubor, co stáhnu, tak to bude chtít ověření správce..
Když jsme zkoušeli jen tak nainstalovat VLC, tak to po nás chtělo heslo správce, i když žádný není a ten ucet, kde jsme byl nemá heslo :)

flowem píše:Nevím jak se to dá udělat, ale windows jde přeinstalovat ikdyž nejsi správce, vůbec to s tím nesouvisí

TeIkQ
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod TeIkQ » 25 říj 2015 21:38

jestli nemáš CD, tak to nabootuj na flashku nebo vypal na DVD/CD, nastane-li nějaký problém s ověřením, tak to udělej na jiném PC/notebooku. Pak to normálně přeinstaluješ.
A.E „Kdybych měl k dispozici hodinu na zvládnutí problému, na kterém by závisel můj život, strávil bych 40 minut jeho studiem, 15 minut jeho analýzou a 5 minut jeho řešením.“

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 25 říj 2015 21:45

Když to budu potřebovat nainstalovat vlastně ten soubor, co stáhnu, tak to bude chtít ověření správce..

Instalace Windows se nespusti z Windows, z te musis nabootovat pri startu pocitace - pak je uplbne jedno, co mas na disku a jake tam mas opravneni.

Nicmene to co chces bude spis OPHCrack nebo Kon Boot (Kon Boot z tebe udela admina a vyresetuje i heslo).

depstyas
nováček
Stav:

Příspěvekod depstyas » 26 říj 2015 12:14

petr22 píše:Když to budu potřebovat nainstalovat vlastně ten soubor, co stáhnu, tak to bude chtít ověření správce..

Instalace Windows se nespusti z Windows, z te musis nabootovat pri startu pocitace - pak je uplbne jedno, co mas na disku a jake tam mas opravneni.

Nicmene to co chces bude spis OPHCrack nebo Kon Boot (Kon Boot z tebe udela admina a vyresetuje i heslo).

Mockrát děkuji za odpověď, moc mi pomohla a určitě to podle toho udělám :)
Moc děkuj ji:)

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Fractal Design Define R5 Black Window
    od Jettero » 09 pro 2024 22:27 » v P: Hardware
    0
    3095
    od Jettero Zobrazit poslední příspěvek
    09 pro 2024 22:27
  • Nezdařená reinstalace Windows 10
    od Richard_ZZR » 02 pro 2024 16:35 » v Windows 11, 10, 8...
    3
    2203
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    03 pro 2024 07:41

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”