Dobrý den.
Mám takový menší problém, že mám ntb, ve kterém nejsem správce, ale přesto tam jiný účet není.
Jak mohu s takovéhoto účtu udělat správce, když nemám oprávnění na "nic" ?
Napadlo mě, že by jsem mohl reinstalovat Windows přes pc, ale to zas nevím jak udělat.
Je nějaká možnost propojit kabelem pc a ntb a přes ten pc mít vlastně nějak práva na ten ntb, že by jsem zahájil reinstalaci přes ten pc ?
Protože přes ten ntb to asi nepůjde.
Snad se najde někdo, kdo poradí :)
Reinstalace Window... ?
Re: Reinstalace Window... ?
Nevím jak se to dá udělat, ale windows jde přeinstalovat ikdyž nejsi správce, vůbec to s tím nesouvisí
AMD Ryzen 5 5600X | MSI MAG B550 TOMAHAWK | G.Skill Aegis 32GB 3200MHz | Kingston A2000 1TB | PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12GB | XPG Core Reactor 750W | Be quiet! PURE BASE 500 | Asus VG27AQ1A
Ale když třeba nemám už cedecko na Windows, tak co pak ? 
Když to budu potřebovat nainstalovat vlastně ten soubor, co stáhnu, tak to bude chtít ověření správce..
Když jsme zkoušeli jen tak nainstalovat VLC, tak to po nás chtělo heslo správce, i když žádný není a ten ucet, kde jsme byl nemá heslo :)

Když to budu potřebovat nainstalovat vlastně ten soubor, co stáhnu, tak to bude chtít ověření správce..
Když jsme zkoušeli jen tak nainstalovat VLC, tak to po nás chtělo heslo správce, i když žádný není a ten ucet, kde jsme byl nemá heslo :)
flowem píše:Nevím jak se to dá udělat, ale windows jde přeinstalovat ikdyž nejsi správce, vůbec to s tím nesouvisí
- TeIkQ
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
jestli nemáš CD, tak to nabootuj na flashku nebo vypal na DVD/CD, nastane-li nějaký problém s ověřením, tak to udělej na jiném PC/notebooku. Pak to normálně přeinstaluješ.
A.E „Kdybych měl k dispozici hodinu na zvládnutí problému, na kterém by závisel můj život, strávil bych 40 minut jeho studiem, 15 minut jeho analýzou a 5 minut jeho řešením.“
Instalace Windows se nespusti z Windows, z te musis nabootovat pri startu pocitace - pak je uplbne jedno, co mas na disku a jake tam mas opravneni.
Nicmene to co chces bude spis OPHCrack nebo Kon Boot (Kon Boot z tebe udela admina a vyresetuje i heslo).
Instalace Windows se nespusti z Windows, z te musis nabootovat pri startu pocitace - pak je uplbne jedno, co mas na disku a jake tam mas opravneni.
Nicmene to co chces bude spis OPHCrack nebo Kon Boot (Kon Boot z tebe udela admina a vyresetuje i heslo).
petr22 píše:Když to budu potřebovat nainstalovat vlastně ten soubor, co stáhnu, tak to bude chtít ověření správce..
Mockrát děkuji za odpověď, moc mi pomohla a určitě to podle toho udělám :)
Moc děkuj ji:)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 3095
-
od Jettero
Zobrazit poslední příspěvek