Zdravím,
hraji hru, konkrétně 4story a potřebuji se zeptat, jak vypnout funkce např. na F3 mám zesílení jasu, atd..., tak potřebuji tuto funkci vypnout pro všechny tyto tlačítka, abych furt nemusel mačkat FN + F3 aby se mi nezvýšil jas, atd... Chci, abych zmáčknul F3 a nezvýšil se mi jas ale aby se mi zmáčknulo F3 bez funkce. Nevím, jestli mě chápete, ale snad jo. :) Díky
Vypnutí funkcí na tlačítkách F1 - F12
Re: Vypnutí funkcí na tlačítkách F1 - F12
Co je to konkrétně za značku notebooku? U některých to jde vypnout, ale jako na potvoru je u každého výrobce trochu jiný postup 

Děkuju za vaše názory a rady. 

HP Pavilion 15-d050sc
Tak to takle z hlavy určitě nevím, ale mělo by to být někde v BIOSu pod "motherboard".

No, ještě vědět jak se dostanu do BIOSu :) 

Restartovat a ihned na první obrazovce by mělo být napsáno něco ve stylu press "něco" to enter setup. Právě to tlačítko když zmáčkneš, tak se dostaneš do BIOSu. Zkus F10.

Zkoušel jsem se dostat do BIOSu ale nejde mi to, ani při načítání obrazovky se mi nic neukáže např. press F10 to setup nebo něco takového. Zítra to zanesu do servisu, odkud je notebook kupován a ať mi tam poradíjou, třeba mi to udělají na počkání :) Jinak děkuji
Dodatečně přidáno po 3 hodinách 14 minutách 55 vteřinách:
Tak, už jsem se nějakým záhadným způsobem dostal do BIOSu , od začátku zapínání jsem držel klávesu F2 a nakonec jsem se tam dostal, ale v BIOSu nic takového nebylo "motherboard" a ani nic jinýho, prohledal jsem to celý, ale nikde nic, jen nějak informace o procesoru, paměti, nějaké testy, firmware či co, prohledal jsem to celý ale nikde nic. Prohledal jsem i net, jak to vypnout, ale nic nepomohlo. Nějaké další návrhy ? :)
Dodatečně přidáno po 3 hodinách 14 minutách 55 vteřinách:
Tak, už jsem se nějakým záhadným způsobem dostal do BIOSu , od začátku zapínání jsem držel klávesu F2 a nakonec jsem se tam dostal, ale v BIOSu nic takového nebylo "motherboard" a ani nic jinýho, prohledal jsem to celý, ale nikde nic, jen nějak informace o procesoru, paměti, nějaké testy, firmware či co, prohledal jsem to celý ale nikde nic. Prohledal jsem i net, jak to vypnout, ale nic nepomohlo. Nějaké další návrhy ? :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 28
- 6376
-
od Dejv28
Zobrazit poslední příspěvek
10 čer 2025 21:35