Dobrý den
Poslední dobou nemám co hrát a rád bych se zeptal, zda někdo z vás nezná nějaké hry,které se podobají těm které jsem hrál,napíšu sem název hry a to co se mi na ní líbilo a chtěl bych,zda byste mi sem napsali hru,která to má též. Takže dost mě bavil Saints Row: The third, kde jsem měl otevřený svět jako v GTA ale nejvíc mě na tom bavila možnost přivolat si mobilem nějaké společníky či pomoc, tenhle prvek mi dost v hrách chybý, vždycky je to,abych sám zabil spousty nepřátel což není snadné,proto hledám hru kde se vyskytuje prvek,možnost si přivolat někoho na pomoc (klidně i třeba vrtulníky,které budou třeba chvíli kroužit a zabíjet nepřátelé). Poté mě bavila hra Mount and Blade, kde jsem měl možnost vlastního rozhodnutí a též jsem mohl mít vlastní armádu. (Strategie nechci xD), zabavilo mě to na dlouhé hodiny a též se mi líbilo,že mě hra nikam nesměrovala,mohl jsem jít kam jsem chtěl a nemusel jsem hned dostávat cíle že mám někoho zabít apod. Poté mě bavil State of Decay breakdown, kde jsem podstatě přežíval a hledal nějaké zásoby apod. No není toho moc,ale prvky které jsem vám u daných her vypsal moc nebývají ve hrách a proto bych rád,zda někdo nezná nějakou hru s podobným prvkem,byl bych vám moc vděčný za doporučení :)
Můj PC:
Windows 7 Home Premium (32 bit)
RAM: 2 GB
CPU: AMD Athlon 64 X2 6000+
Windsor 90nm technologie
Grafická karta: LR761 (1280x1024@75Hz)
512MB NVIDIA GeForce 9600 GSO 512 (Gigabyte)
díky předem za odpovědi
Doporučte prosím podobné hry
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Doporučte prosím podobné hry
Podle popisu bych ti doporučil ARMU 3 ta splňuje všechny tvoje požadavky, ale tu asi nerozjedeš :/ Tak zkus třeba borderlands v coopu s kámošema :) Otevřený svět, sbíráš různé věci na zemi a přátelé ti budou krát záda 

Intel-Core i5-3470S 2.90Ghz, turbo boost 3.60Ghz
MSI N770 TF 2GD5/OC Gaming
16 GB ram
Win 8.1 64bit
16 GB ram
Win 8.1 64bit
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
zdravím borderlands jsem už hrál,je to dobrá hra,no já měl na mysli NPC společníky,jelikož mám pomalejší net tak už moc online nehraju,děkuji :)
K te prvni hre. Maloktera ti nabidne podobnou hratelnost v otevrenem svete. Co by odpovidalo je rozhodne Arma, Operation Flashpoint, atp. jsou to vetsinou ale vojenske simulatory a ne mestske akce typu GTA. Pokud by ti nevadila linearita, tak urcite koukni po Spec Ops: The Line, Gears of War. Zamerne vybiram hry, kde mas tech spolecniku vic a ne jen jednoho, to by se pak okruh her opravdu rozrostl.
Pokud te bavilo Mount and Blade, tak mrkni na Fire and Sword, to je to nejblizsi k MaB co najdes. Nebo serie Evochron, zamerne nehledam nejnovejsi hry co nerozchodis. War of The Roses mozna take.
A alternativou ke State of Decay by mohlo byt DayZ, Rust, Infestation: Survivor Stories, H1Z1, Dead Rising, Nether, Deadly Premonition, Dead Island, tehle survivalu je spousta, pokud nehledas jen zombie, tak mrkni na The Forest
Pokud te bavilo Mount and Blade, tak mrkni na Fire and Sword, to je to nejblizsi k MaB co najdes. Nebo serie Evochron, zamerne nehledam nejnovejsi hry co nerozchodis. War of The Roses mozna take.
A alternativou ke State of Decay by mohlo byt DayZ, Rust, Infestation: Survivor Stories, H1Z1, Dead Rising, Nether, Deadly Premonition, Dead Island, tehle survivalu je spousta, pokud nehledas jen zombie, tak mrkni na The Forest
GPU: MSI GTX 970
CPU: Intel Core i5-6500
RAM: Kingston HyperX Fury Black 8GB DDR4
PSU: Seasonic S12II-520
MB: MSI B150 GAMING M3
HDD: Seagate Barracuda 7200-1TB
SSD: Kingston HyperX Savage 240GB
CASE: NZXT H440
LCD: LG 29UM57-P
Recenze sestavení PC v CZC.cz - http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=40&t=168894
Recenze sestavení PC v CZC.cz - http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=40&t=168894
WhySoSad píše:Pokud te bavilo Mount and Blade, tak mrkni na Fire and Sword, to je to nejblizsi k MaB co najdes. Nebo serie Evochron, zamerne nehledam nejnovejsi hry co nerozchodis. War of The Roses mozna take.
Fire and Sword je MaB, ale dost nepovedené, to už je lepší hrát módy co jsou na MaB.
Intel-Core i5-3470S 2.90Ghz, turbo boost 3.60Ghz
16 GB ram
Win 8.1 64bit
16 GB ram
Win 8.1 64bit
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
WhySoSad píše:K te prvni hre. Maloktera ti nabidne podobnou hratelnost v otevrenem svete. Co by odpovidalo je rozhodne Arma, Operation Flashpoint, atp. jsou to vetsinou ale vojenske simulatory a ne mestske akce typu GTA. Pokud by ti nevadila linearita, tak urcite koukni po Spec Ops: The Line, Gears of War. Zamerne vybiram hry, kde mas tech spolecniku vic a ne jen jednoho, to by se pak okruh her opravdu rozrostl.
Děkuji mnohokrát kouknu na to a uvidím zda tam nenajdu něco co by se mi líbilo,též můžeš psát i hry na xbox 360 pokud nějaké znáš,ale už teď díky :)
Co se týče her podobných MaB, tak na Xbox360 alternativu těžko seženeš, to by si musel hodně přimhouřit oči...
GPU: MSI GTX 970
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Prosím o radu se sestavením pc
od Patrik54321 » 16 črc 2025 20:47 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 5
- 995
-
od Patrik54321