Mám problém s kopírováním huby (MP3) do svého přehrávače EVOLVE Dream.Měl jsem třeba celé album-22písniček ve formátu mp3 v jedné složce a celou složku jsem chtěl zkopírovat do MP4ky.Naběhlo mi kopírování a u předposlední písničky se to seklo,po chvíli se objevil error že soubor nelze zkopírovat protožer nelze nalézt cestu,a potom se MP4ka odpojila-počítač ji nemohl najít,i když byla stále zapojená do USB.tak jsem ji vypojil a znova zapojil a zkonvertoval tu jednu písničku znova zvlášt.opět v polovině kopírování se to sekl oa zase to udělalo to samé.
O 2dny pozdějc jsem to zkoušel,a šlo mi to bezproblémů,ale zase nešly zkopčit jiné písničky.a takhle to blbne pořád.
U videí nebo obrázků a jinejch souborů když je kopíruju na tu MP4 to neděla.jen u MP3 souborů.)
Na jiné flashky a mp3jky to nikdy neděla.
Myslím že to bude chyba asi někde v přehrávači nebo v kablu mezi přehrávačem a USB,ale přesto nevim jestli to neni třeba compem nebo tak.....
Kopírování do MP4Přehrávače
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus otestovat kabel a prehravac v jinym kompu.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2744
-
od LukM