Pokud ti stačí i střední detaily a konzolová plynulost, tak stačí i 750ti, a za ty 2-3 roky koupit novou, co bude mít mnohem vyšší výkon než současné grafiky.
Dodatečně přidáno po 36 minutách 25 vteřinách: Ta tisícovka navíc za 950 mě už snad nezabije. Z black friday už nepůjdou žádné další komponenty dolů, jen ty co už jsou tam vypsané asi že?
Zdravím.
Poprosil bych o radu ohledně koupě NTB. Mám možnost za slušný peníz pořídit nový ještě zapečetěný Mac který podle fotek není z České distribuce. Ověřoval jsem si sériové číslo a píše mi to ,, Omlouváme se, právě nemůžeme ověřit datum vašeho...
Poslední příspěvek
Tak jsem kontaktoval Apple, ptal jsem se jestli se dá zjistit zdali není notebook hlášený jako odcizený na což mi bylo řečeno, že pokud nebyl ještě nikým aktivovaný tak to zjistit nedokážou. Chtěl jsem alespoň vědět o jakou se jedná distribuci...
kamarád mi za levno nabídl Ryzen 5 3600 a 16 GB RAM VIPER 4 BLACKOUT (2x 8gb) 3200Mhz CL16, vzhledem k tomu, že momentálně nemám doma stolní PC, pouze notebook, na kterém si sem tam zahraju CS2, mě napadlo, notebook prodat a...
Poslední příspěvek
Díky za informaci, v tomhle se zrovna nevyznám, použiju ten, co jsi navrhl.
Zdravím,
budu stavět nový PC a zajímalo by mě, za kolik budu schopnej prodat stávajícící sestavu, a jestli bude lepší ji prodávat jako celej nebo po částech.
Podle mě za desku, procesor a RAM 6 tisíc nedostaneš. Viděl bych to spíš na 3 tisíce.
Edit:
Na Alze je ted treba slusna starsi deska MSI B450 GAMING PLUS MAX, kdyz se k ni prida Ryzen 3600 a 16GB Kingston DDR4 3200MHz CL16, tak to nove s plnou...