Uz jsem zoufaly....zda se mi to nebo ted nevysla zadna poradna RPG ??....tim mam na mysli propracovany pribeh, propracovane rozhovory s NPC a VOLNOST alá Fallout ...fallout 3 ma vyjít az na podzim..do te doby budto umru (nebo i zahraju fallout 3 zjistim ze ho bethseda posrala a umru posleze) nebo mi neco poradite...smiril jsem se stim ze RPG z jinaciho zanru nez FANTASY asi nenajdu takze muze byt i to... nevite o necem??? POPRIPADE NEJAKOU RT STRATEGII neco jako STONGHOLD ... budovani vesnicky podminkou...at je dost propracovane boje jsou vedlejsi...co treba takovy CAESAR IV? ale at to neni zase moc slozite...alá sim city...
Hraju v kuse Counter Strike Source a to sem si rek ze uz stim prestanu ale je to proste nuda kdyz to hrajete vkuse...kdyz se mi OBLIVION SEKAL tak me bavil od te doby co jsem si koupil druhe nove PC na kterem mi jede bezproblemu mne prestal bavit a to jsem si do nej stahnul OOO a dalsich hafo modu (uprimne receno bez OOO je oblivion pro mne nehratelny)..pak jsem si rekl ze zkusim STALKERA...no ten me zklamal je to prd a ne RPG...tak jak bylo puvodne slibovano...navic jsem se u nej zacal neskutecne bat...a ja se bojim nerad...jsem srab a srabem zustanu...
MATE TEDY NEKDO NEJAKE TIPY??? NA PORADNOU RPG NEBO STRATEGII??