Zdravim.
Vcera jsem preinstaloval windows z 2000 na XP Profiky SP2 i s kompletnim formatovanim.
Pote jsem tam dal ovladace na zvukovku, grafiku (jen z CD) a directx9c.
Ale mam problem pri nabehnuti windowsu se mi zhruba do 5minut totalne zasekne obrazovka, ze nemuzu hejbnout mysi, dokonce i pevny disk prestane pracovat a jediny co musim udelat tvrdy restart.
U 2000 to nic nedelalo.
Taky mam novou grafickou kartu (X1950Pro 512MB), vetraky jsou snad v poradku a ramky aSI TAKY.
Diky moc za pomoc...
Zasek pocitace
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Máš nejnovější ovladače?
Dělá to i v nouzovém režimu?
Podívej se do Ovládacích panelů-Nástrojů pro správu-Prohlížeče událostí, jestli tam není něco neobvyklého.
Dělá to i v nouzovém režimu?
Podívej se do Ovládacích panelů-Nástrojů pro správu-Prohlížeče událostí, jestli tam není něco neobvyklého.
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
No, kdyz sem tam chtel dat nove ovladace 8.1, tak se mi vzdycky vypla obrazovka a pomohl taky jen restart.
Tak sem si chtel dostahnout aspon 7.10 (ktery jsou pry stabilni), ale nikdy sem je nestih dostahnout, protoze se mi vzdy sekla ta obrazovka.
A co se tyce tech prohlizece udalosti, tak par chyb a upozerneni tam je, ale myslim si ze to neni nic duleziteho.
Pr.:
Jeste neco, kdyz spoutim PC, tak mi zacne "chrcet" vetrak na grafice, ale po case se to zase uklidni (mam ji od powercoloru, kde by meli byt opravdu tiche, ale neni tomu tak).
Diky za rychle odpovedi.
Tak sem si chtel dostahnout aspon 7.10 (ktery jsou pry stabilni), ale nikdy sem je nestih dostahnout, protoze se mi vzdy sekla ta obrazovka.
A co se tyce tech prohlizece udalosti, tak par chyb a upozerneni tam je, ale myslim si ze to neni nic duleziteho.
Pr.:
Systém Windows uložil registr uživatele ADMIN-C3A3D1F35\Admin, ale některá z aplikací nebo služeb během odhlášení registr nadále používala. Paměť používaná registrem uživatele nebyla uvolněna. Registr bude uvolněn, jakmile již nebude používán.
To je často způsobeno tím, že jsou služby spuštěny pomocí uživatelského účtu. Zkuste služby konfigurovat pro spuštění pomocí účtu místní nebo síťové služby.
Jeste neco, kdyz spoutim PC, tak mi zacne "chrcet" vetrak na grafice, ale po case se to zase uklidni (mam ji od powercoloru, kde by meli byt opravdu tiche, ale neni tomu tak).
Diky za rychle odpovedi.
Tak sem zkusil vsechno mozny a zadna zmena.
Myslim si ze to bude grafarnu, kterou jsem si nedavno koupil "Powercolor x1950 Pro 512MB", vsechno behalo v pohode, ale mel sem windowsy 2000.
Pravdepodobne je to temi windowsama.
Pri zapnuti jakekoli hry se vzdy do 3 minut zasekne obrazovka, a jediny co pomuze je tvrdy restart. Nebo se mi to same stane i parkrat jen ve windowsu. Nekdy zase zcerna obrazovka a napis "No signal". Ovladace mam z Cd, pak sem zkousel i vselijaky jiny (od 7.10 do 8.1), ale zadna zmena.
Je mi prave divne, ze na windowsech 2000 vse behalo v pohode.
Poradte mi prosim.
Myslim si ze to bude grafarnu, kterou jsem si nedavno koupil "Powercolor x1950 Pro 512MB", vsechno behalo v pohode, ale mel sem windowsy 2000.
Pravdepodobne je to temi windowsama.
Pri zapnuti jakekoli hry se vzdy do 3 minut zasekne obrazovka, a jediny co pomuze je tvrdy restart. Nebo se mi to same stane i parkrat jen ve windowsu. Nekdy zase zcerna obrazovka a napis "No signal". Ovladace mam z Cd, pak sem zkousel i vselijaky jiny (od 7.10 do 8.1), ale zadna zmena.
Je mi prave divne, ze na windowsech 2000 vse behalo v pohode.
Poradte mi prosim.
A jaký máš vlastně počítač?
Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-