Dobrý den, prosím o radu.
Koupil jsem novou TV a chtěl bych jí připojit s PC přes hdmi, což se mi podařilo, ale vždy když připojím hdmi kabel, tak mně monitor připojený přes VGA přejde do režimu spánku a je bez jakékoliv signálu, takže nemohu zapnout zobrazení na dvou monitorech, protože PC načte jen jeden tedyTV . Když hdmi odpojim a restartuji PC, tak monitor přes VGA opět běží jak má. Nevíte někdo co s tím?
Zobrazení PC na monitoru i TV
- »K11ИG«ΘF»PΘP«
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Zobrazení PC na monitoru i TV
1.Skús klav. skratku windows+P
2.Ak máš monitor v GK a TV na INT-GK tak ti to nepôjde ... buď obe na GK alebo obe na INT-GK
3.Pre-inštaluj ovládač pre GK a INT-GK(-intel HD...)
2.Ak máš monitor v GK a TV na INT-GK tak ti to nepôjde ... buď obe na GK alebo obe na INT-GK
Naposledy upravil(a) »K11ИG«ΘF»PΘP« dne 17 pro 2015 16:00, celkem upraveno 1 x.
CPU:Intel core I5 4690K
GPU:Gigabyte ATI Radeon HD 4870 (in upgrading... Asus Strix GTX 970)
RAM: Kingston HyperX Savage 1600mhz 8GB DDR3
MB: Gigabite Z97X Gaming 3
HDD: WD BLACK 2TB 7 200 ot/min
ZDROJ: Lepa MaxBron B800MB - 800W Predám (-70€) vymením za Be Quiet! BN144 + 10€ (Slovensko) (Píšte do SZ)
GPU:Gigabyte ATI Radeon HD 4870 (in upgrading... Asus Strix GTX 970)
RAM: Kingston HyperX Savage 1600mhz 8GB DDR3
MB: Gigabite Z97X Gaming 3
HDD: WD BLACK 2TB 7 200 ot/min
ZDROJ: Lepa MaxBron B800MB - 800W Predám (-70€) vymením za Be Quiet! BN144 + 10€ (Slovensko) (Píšte do SZ)
je to jen o nastavení zobrazení.
pravým tlačítkem myši klikni na plochu a vyber rozlišení zobrazení. Tam by se ti už měl ukazovat monitor i TV.
Rozklikneš více monitorů a vybereš co ti bude vyhovovat
pravým tlačítkem myši klikni na plochu a vyber rozlišení zobrazení. Tam by se ti už měl ukazovat monitor i TV.
Rozklikneš více monitorů a vybereš co ti bude vyhovovat
To právě nejde. Zkoušel jsem i zkratku Windows +p, tak pres ovladaci panely, ale ten monitor přes VGA to nenačte, jako by nebyl připojený, takže nemůžu zapnout žádné klonování nebo rozšíření.
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Když se podíváš na té TV do "Rozlišení obrazovky" (pravým na plochu), máš tam ukázané 2 displeje?
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Ne nemám pouze jen TV, když pak hdmi odpojím, tak to ukazuje zase je monitor, který je připojený přes vga.
Nejsem odborník, takže tomuhle moc nerozumím?
Příspěvekod »K11ИG«ΘF»PΘP« » před 17 minutami
Jinak grafiku mám: AMD Radeon HD 6550D a monitor: Fujitsu SL23T-1 LED (Analog)
Tv: LG55lf630v
Nejsem odborník, takže tomuhle moc nerozumím?
Příspěvekod »K11ИG«ΘF»PΘP« » před 17 minutami
Jinak grafiku mám: AMD Radeon HD 6550D a monitor: Fujitsu SL23T-1 LED (Analog)
Tv: LG55lf630v
-
- Pohlaví:
Výstupy VGA a HDMI jsou zřejmě navázány na jeden výstup karty. Použij redukci DVI/HDMI a připoj TV přes redukci.
Ok. Díky všem za rady. Zítra zajedu koupit redukci a vyzkouším tedy výstup DVI.
Zdravím, tak po delší odmlce se vracím k tématu, které jsem tady začal.
Po různých pokusech a zakoupení různých redukcí jsem zprovoznil zobrazení PC na monitoru a zároveň TV. Mám na PC několik výstupů, přes které mohu zkoušet HDMI,VGA, Displayport, DVI, ale jediný co šlape je připojení TV přes HDMI - HDMI, monitor DVI-redukce DVI/HDMI - HDMI. V TV při nastavení duplikovat zobrazení jede vše v pohodě obraz i zvuk, ale na monitoru jede jen obraz a zvuk nic. Údajně DVI výstup zvuk nepodporuje, ale nejde ani přes jack - jack ze zvukovky do monitoru. Zkoušel jsem různá nastavení v nastavení zvuku, povolit zařízení, směšovač zařízení, nastavit jako výchozí reproduktory apod., ale bohužel bez úspěchu. Myslím, že to nějak blokuje připojení z DVI do HDMI. JO a sluchátka šlapou z PC taky v pohodě.
Nevíte někdo, prosím, jak by se to dalo vyřešit? Předem díky za rady.
Po různých pokusech a zakoupení různých redukcí jsem zprovoznil zobrazení PC na monitoru a zároveň TV. Mám na PC několik výstupů, přes které mohu zkoušet HDMI,VGA, Displayport, DVI, ale jediný co šlape je připojení TV přes HDMI - HDMI, monitor DVI-redukce DVI/HDMI - HDMI. V TV při nastavení duplikovat zobrazení jede vše v pohodě obraz i zvuk, ale na monitoru jede jen obraz a zvuk nic. Údajně DVI výstup zvuk nepodporuje, ale nejde ani přes jack - jack ze zvukovky do monitoru. Zkoušel jsem různá nastavení v nastavení zvuku, povolit zařízení, směšovač zařízení, nastavit jako výchozí reproduktory apod., ale bohužel bez úspěchu. Myslím, že to nějak blokuje připojení z DVI do HDMI. JO a sluchátka šlapou z PC taky v pohodě.
Nevíte někdo, prosím, jak by se to dalo vyřešit? Předem díky za rady.
Z PC všechy audio jacky vypoj a přejdi do ovládacího panelu Zvuk na kartu Přehrávání. Klikni pravým tl. myši do seznamu a zaškrtni Zobrazit vypnutá a odpojená zařízení.
Pak sem dej screenshot z karty Přehrávání. Mimochodem, o jakou grafickou kartu jde?
Pak sem dej screenshot z karty Přehrávání. Mimochodem, o jakou grafickou kartu jde?
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
Tak jsem odpojil audio jack k monitoru a v kartě přehrávání je to takto:
Zákl. deska s integrovanou grafikou je Gigabyte GA-A75-UD4H
Zákl. deska s integrovanou grafikou je Gigabyte GA-A75-UD4H
No podle toho co píšeš chceš mít na monitoru i TV ne jen stejný obraz, ale i zvuk? Jestli ano, tak to bohužel nejde. Výstupní zvukové zařízení můžeš mít nastavené jen jedno. I když by si připojil dvě telky přes HDMI a měl duplikovaný obraz, tak stejně ve správci zvuku uvidíš každou TV jako samostatné zvukové zařízení a tudíž si můžeš vybrat jen jedno jako defaultní.. Teoretickým řešením by byl nějaký rozbočovač HDMI s podporou audia. Ten by si pak zapojil do grafiky kde by se to jevilo jako jeden monitor/TV a tím pádem by si měl na všech jeho výstupech jak stejný obraz, tak i zvuk. Otázkou je, zda tvůj monitor podporuje audio přes HDMI (vím že některé monitory s repro nepodporovali zvuk přes HDMI a musel si ho kvůli zvuku připojit analogově přes jack do zvukovky) a taky jak moc dobře takové rozbočovače fungují...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 1688
-
od Vondrys
Zobrazit poslední příspěvek
03 srp 2024 11:50