Už delší dobu hraju CS GO, ale neznám nikoho, kdo má Supreme / Global Elite.
Mám velkou snahu se zlepšit, tak bych uvítal radu zkušenějšího.
Je tu někdo z vás, kdo hraje CS GO, na nějaký vyžší úrovni, alespoň supreme+ ?
Nemusíme to ani rozepisovat tady, jen by stačilo, když se někdo ozve a dořešíme to na steamu :)
Jak se zlepšit v CS GO ? Vyřešeno
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Jak se zlepšit v CS GO ?
Aktuálně jsem Supreme (drop z globala)
Musíš trénovat aim třeba 1hod denně aspoň. Pokud stejně mířit neumíš zkus se naučit nějak ty lidi podělat. Udělat něco co nečekají (různé boosty, smoky atp.)
Doporučím ti sledování profesionálních zápasů, aim sice neokoukáš, ale různé triky ano.
Ale rovnou ti řeknu, že mám plnej friendlist supreme+ a nějaký mg1 atp. což jsou kámoši z jiných her a když s nějakym tim mg1 hrajeme, hraje v podstatě stejně jak my.. Ten rank systém je totálně zničenej a rank upování je jak level up ve wowku.. Věc co ti nehorázně zlepší rank je hraní s kamarády. Když jdu sám tak mám v teamu permanentně trolly... s takovou bych byl ještě gold 1.. Neni to jen o tom jak hraješ ty, ale taky zbytek teamu..
Musíš trénovat aim třeba 1hod denně aspoň. Pokud stejně mířit neumíš zkus se naučit nějak ty lidi podělat. Udělat něco co nečekají (různé boosty, smoky atp.)
Doporučím ti sledování profesionálních zápasů, aim sice neokoukáš, ale různé triky ano.
Ale rovnou ti řeknu, že mám plnej friendlist supreme+ a nějaký mg1 atp. což jsou kámoši z jiných her a když s nějakym tim mg1 hrajeme, hraje v podstatě stejně jak my.. Ten rank systém je totálně zničenej a rank upování je jak level up ve wowku.. Věc co ti nehorázně zlepší rank je hraní s kamarády. Když jdu sám tak mám v teamu permanentně trolly... s takovou bych byl ještě gold 1.. Neni to jen o tom jak hraješ ty, ale taky zbytek teamu..
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Na supreme stačí myslet. Předpokládat kde kdo je, ani ten aim nemusíš mít zase tak extra. Teď bude těžší se dostat na vyšší rank, protože to Volvo celkově stížilo a hafo lidí dropnulo.
Jaký rank jsi teď?
Jaký rank jsi teď?
Jsem Master Guardian Elite. Ale prostě nerankuju, 9 z 10 her jsem první v tabulce 30 killů+ a +-15smrtí, 5mvp+. Poslední hry mam 18w 3 loss a furt nic. Ale hraju to od silver 2 na sebe , nikdy mi nikdo neradil co a jak :/. A pořád mi přijde, že bych asi moh dělat víc , když hniju furt na stejnym ranku 

-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Na tohle je nejlepší si sehnat kámoše, abyste mohli hrát premade, pořád lepší než chytnout nějaký 4 random kebaby.
Jestli hraješ takhle dobře, tak prostě hraj, ono tě to brzy hodí výš
Jestli hraješ takhle dobře, tak prostě hraj, ono tě to brzy hodí výš

Snažim se hrát s kámošema, tak to snad nějak pujde nahoru
..... Jo dostat ruskej premade je fakt kunšt jak prase, kdo hraje, tak zná určitě jejich dvě nejoblíbenější slova "iďiot" a "dróóóp me" 
Dodatečně přidáno po 1 minutě 9 vteřinách:
Ale díky všem, co mi napíšou nějakej tip, snad to nějak pujde nahoru :)

Dodatečně přidáno po 1 minutě 9 vteřinách:
Ale díky všem, co mi napíšou nějakej tip, snad to nějak pujde nahoru :)
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Ahoj, já jsem momentálně rank Master Guardian 2 po tom, co mě to shodilo z MGE po 3 prohrách kvůli troll teamu. Absolutně nechápu ten systém rankování, mám asi 13 výher a pořád mě to ještě nehodilo zpátky, ale po 3 prohrách dostanu derank .. prostě WTF systém.
Chtěl jsem ti nabídnout, že by jsme mohli občas zahrát spolu. Většinou hraju se dvěma kamarádama (nemluví ale česky), takže třetího by jsme klidně přijali, jak říkám, ranky okolo Master Guardian
Takže když by jsi měl zájem, stačí zde napsat.
Chtěl jsem ti nabídnout, že by jsme mohli občas zahrát spolu. Většinou hraju se dvěma kamarádama (nemluví ale česky), takže třetího by jsme klidně přijali, jak říkám, ranky okolo Master Guardian

Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
Ahoj,no jasně , mužem dát :),přidej si mě na steamu " Cryde ™ ". Snad ti to najde. I ostatní, klidně si mě přidejte a mužem něco vymyslet :)
A kdybych ten inv nebral(špatnej friend request), tak mi napiš zprávu tady na pc-helpu, at to dořešíme.
A kdybych ten inv nebral(špatnej friend request), tak mi napiš zprávu tady na pc-helpu, at to dořešíme.
- satik
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Můžeš zkusit koukat na moje videa, třeba ti to pomůže 
https://www.youtube.com/watch?v=IZdDNZs-y00&list=PLe84p42-6qpJOpUMxdExMl7Z8U6R8Wg-k
Klidně si mě přidej na steamu a zahrajem a poradím :)
Jinak samozrejme na aim chodit areny a hs only servery

https://www.youtube.com/watch?v=IZdDNZs-y00&list=PLe84p42-6qpJOpUMxdExMl7Z8U6R8Wg-k
Klidně si mě přidej na steamu a zahrajem a poradím :)
Jinak samozrejme na aim chodit areny a hs only servery
PC: MSI RTX 4090 Suprim X, AMD Ryzen 9 7950x3D, ASUS Crosshair HERO X6670E, 64GB RAM@6000CL30, Fractal Define Torrent, Seasonic PRIME TX 1600W, SSD Seagate Firecuda 530 M2 2TB +
4TB + 4TB SATA Micron 5200 ECO
Periferie: Samsung Odyssey G9 Neo + 2x AOC AG271QG, Razer Deathadder, Ducky Shine7, Steelseries QcK+, Beyerdynamic MMX300, Valve Index
Periferie: Samsung Odyssey G9 Neo + 2x AOC AG271QG, Razer Deathadder, Ducky Shine7, Steelseries QcK+, Beyerdynamic MMX300, Valve Index
Už jsem na videa koukal a jsou super :) ..... Spíš ted zvažuju, že bych si po vánocích koupil 144 Hz monitor, takže si skočim do RE-Load herny a pujdu si to tam vyzkoušet , jestli to bude mít vůbec smysl pro mě.
- satik
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pokud máš aspoň těch 150fps a myslíš to s cs aspoň trochu vážně, tak je to fakt super :)
PC: MSI RTX 4090 Suprim X, AMD Ryzen 9 7950x3D, ASUS Crosshair HERO X6670E, 64GB RAM@6000CL30, Fractal Define Torrent, Seasonic PRIME TX 1600W, SSD Seagate Firecuda 530 M2 2TB +
satik, rád bych si tě přidal, ale na steamu tě nějak nemužu najít :/ kdyžtak si přidej ty mě " Cryde ™ ".
Dodatečně přidáno po 44 vteřinách:
A jinak mam 100- 160, záleží na mapě :/
Dodatečně přidáno po 44 vteřinách:
A jinak mam 100- 160, záleží na mapě :/