Zdravím,
koupil jsem si starý firemní notes. Je zde zašifrovaný disk. Poznám někde v systému, čím je disk zašifrovaný?
Děkuji za radu.
zašifrovaný disk
Re: zašifrovaný disk
Pokud je disk zasifrovany, nemel by ses dostat do systemu.
V jakou chvili to chce zadat heslo pro desifrovani? Pri zapnuti pocitace nebo to jde zapnout a chce ho to az ve Windows? Slo by vyfotit dialogove okno od sifrovani?
V jakou chvili to chce zadat heslo pro desifrovani? Pri zapnuti pocitace nebo to jde zapnout a chce ho to az ve Windows? Slo by vyfotit dialogove okno od sifrovani?
heslo k šifrování to po mě nikde nechce. Je to starý notes, který jsem si odkoupil. Byl v doméně. Měl jsem doménový účet. Do Win jsem se normálně přihlašoval. Teď jsem se odpojil z domény a mám normálně lokální admin účet do win. Všiml jsem si, že mám na disku C zámeček. Tak mě zajímá čím je to šifrované.
Vsadil bych se, že to bude šifrované šifrou
I kdybys věděl, co je to za šifru, stejně nebudeš mít klíč, takže to neřeš a smaž ...

Spust ovladaci konzoli na Bitlocker (staci napsat Bitlocker do vyhledavace) - co to ukazuje?
petr22 píše:Spust ovladaci konzoli na Bitlocker (staci napsat Bitlocker do vyhledavace) - co to ukazuje?
napsal jsem to přímo ve win. Napsalo mi to "C: Nástroj Bitlocker vypnut"
Dodatečně přidáno po 2 hodinách 36 minutách 30 vteřinách:
Perdon

Je to možné, že jsem se toho tak jednoduše zbavil?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2938
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
18 lis 2024 12:22