Aktivovat Windows ...
Aktivovat Windows ...
Zdar stal se mi problém který má zřejmě velký vliv na sprývných chod hardweru na mém pc. Po tom co jsem reklamoval mou základní desku, jsem dal do bedny mou starou desku i s hdd na kterém byl win 7 já měl do té doby win 8 v jednu chvíli jsem tedy měl dva windowsy a řekl jsem si že uplně zbytečně a tak 7 smažu. To se stalo ale co se nestalo dál.... win 8 mi od té doby hlásí že mám aktivovat win 8, že kod který mám v krabičce používá jiný počítač. Co si ty p* o sobě myslí, že jim budu dávat email, telefoní číslo apod. jen abych dokázal že systém který jsem nainstaloval ze stejným kodem je nelegální/neaktivovaný ? Už mi došla zakladka zpět, dal jsem ji tam a nic... dokonce jsem přeinstaloval WIN 8 protože se mi pořád ukazovala nějaká chyba jednotky disku. Co mám dělat a zrovna říkám že kupovat si další kod nepřipadá v žádném případě v úvahu. Nevím jestli je to tím každopádně mám mnohem lepší desku než na starém pc ale hry se mi sekají a jedou na 14 fps když na té starší valily na 40 (ne každé ale ty moderní) a už jsem tak nasraný že bych celý šrot nejradši rozkopal. Připadám si jako bych win ukradl, v bedně měl staré součástky, a doskakování objektů, zamrznutí když nechám aplikaci dýl v liště, jen abych dalších 10 minut čekal než se sekama dostanu zpátky na 14 fps abych mohl hrát (ne)plynule...
Re: Aktivovat Windows ...
To, ze Windows po zmene hardware chteji reaktivaci je normalni a v pripade ze reaktivace z nejakeho duvodu neprojde je treba zvednout telefon, zavolat na to cislo co je tam uvedene a operatorovi vysvetlit co se stalo a po dokazani ze tu licenci mas koupenou ji aktivuji manualne.
Jako dalsi vec bych overil, ze disk je v poradku - to dokaze napriklad Crystal Disk Info.
Pokud je, pres spravce zarizeni je treba zkontrolovat, ze jsou nainstalovany vsechny ovladace a ze graficka karta ma instalovan ovladac od sveho vyrobce a ne od Microsoftu (ten se nainstaluje spolecne s Windows). S ovladacem od Microsoftu si moc her nezahrajes.
Jako dalsi vec bych overil, ze disk je v poradku - to dokaze napriklad Crystal Disk Info.
Pokud je, pres spravce zarizeni je treba zkontrolovat, ze jsou nainstalovany vsechny ovladace a ze graficka karta ma instalovan ovladac od sveho vyrobce a ne od Microsoftu (ten se nainstaluje spolecne s Windows). S ovladacem od Microsoftu si moc her nezahrajes.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 7850
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30