Dobrý den, všem chytrým hlavám.
Koupil jsem si v akci na Steamu hru Skyrim legendary edition cz.
Menu je v češtině, ale titulky ve hře jsou anglicky.(Vím, že jde stáhnout čeština a přepsat jí stávající soubory a pak bude hra v češtině), ale nedaří se mě ukládat.Položka je matná.Probíhá autosave, ale načíst nic nejde.Když přes menu ve hře dám uložit hru - mám tam stále položku nová pozice a po kliknutí se jakoby uloží, ale když dám znovu uložit stále tam je jen Nová pozice.Při načtení není vidět vůbec nic.
Děkuji za smysluplné rady.
Hru jsem odinstaloval i nainstaloval, ale stále to samé.
Skyrim
- Frank.burns
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Skyrim
skus hru spustat ako spravca...
Zkoušel jsem to a stále stejný problém
Nevím.. Zkus na steamu v Knihovně//Library kliknout na TESV:Skyrim pravým tlačítkem - Vlastnosti//Properties - Jazyky//Language, a tam si vyber češtinu, tedy pokud už nebude vybraná.
V dalším případě pokud tam už bude, tak zkus přehodit češtinu na polštinu, a po stáhnutí polského jazyka to zkus hodit zpátky na český jazyk.
V dalším případě pokud tam už bude, tak zkus přehodit češtinu na polštinu, a po stáhnutí polského jazyka to zkus hodit zpátky na český jazyk.
Tak jsem zkusil nahrát polštinu a zpátky češtinu.Ale žádná změna.Menu mám v češtině.Ve hře jsou anglické titulky.V obraze mám tři písměna kterých se nemůžu zbavit a to ÁÚ Ň.Při spuštění mám v menu Funkční položky Hrát, nastavení, Technická podpora a Konec.položka Herní data je matná.Při spuštění hry nejde ukládat.Respektive když zvolím uložení jen to problikne, jakože to ukládá, ale když zvolím načíst-nemám žádnou možnost.
Hra je originál Skyrim Legendary koupená na Steamu.Grafika AMD Radeon R9 200 series se 4GB paměti.
Počítač mám 4 GB Ram, Procesor Q9300 a systém Windows 10
Hra je originál Skyrim Legendary koupená na Steamu.Grafika AMD Radeon R9 200 series se 4GB paměti.
Počítač mám 4 GB Ram, Procesor Q9300 a systém Windows 10
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus jinou češtinu jako třeba je ta verze co jsi stáhl nějaká závadná.
Pokud je to čeština ze Steamu, tak tam problém určitě není. Také jí mám, a funguje mi bez problémů.
Zkoušel jsem tenhle problém vygooglit a našel jsem človíčka, který měl stejný problém. Pomohlo mu to, že Skyrim smazal, a znovu nainstaloval.
Ale ještě, než začneš přeinstalovávat Skyrim, tak mě napadla jedna věc. Zkus na Steamu ve vlastnostech Skyrimu ověřit mezipaměť.
Zkoušel jsem tenhle problém vygooglit a našel jsem človíčka, který měl stejný problém. Pomohlo mu to, že Skyrim smazal, a znovu nainstaloval.
Ale ještě, než začneš přeinstalovávat Skyrim, tak mě napadla jedna věc. Zkus na Steamu ve vlastnostech Skyrimu ověřit mezipaměť.