Dobrý den,
mám menší problém s autoexecem, CSGO hraju už tak počítám ten rok, každopádně jsem používám autoexec, no používal jsem ho i dříve ale vždy se načítal sám, každopádně teď se už sám nenačítá, musím ho vždy nahodit ručně, dokonce se i zapisuje do configu přičemž ho mám nastavený jen pro čtení, no a aby toho nebylo málo dříve když jsem odškrtl jen pro čtení a zapnul CSGO, autoexec se načetl a v configu příkaz exec autoexec.cfg zmizel, teď už nemizí ani tam nemá žádnej účel, chvilku jsem to ignoroval, ale teď mě to začalo už štvát. Měl by někdo rady? Předem díky.
CSGO Autoexec??
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: CSGO Autoexec??
Do launch options dej "+exec autoexec.cfg"
Nějak z toho nejsem moc chytrej, ale když normálně zapneš hru a do konzole napíšeš exec autoexec, tak ti to funguje jak má?
Já to mám tak, že mám vlastní config, který se jmenuje FPS, takže vždycky když zapnu hru, tak do konzole jen napíšu exec fps a je to.
Nějak z toho nejsem moc chytrej, ale když normálně zapneš hru a do konzole napíšeš exec autoexec, tak ti to funguje jak má?
Já to mám tak, že mám vlastní config, který se jmenuje FPS, takže vždycky když zapnu hru, tak do konzole jen napíšu exec fps a je to.
Re: CSGO Autoexec??
Ano, tak mi to funguje, ale jde o to, že mě to už začíná štvát furt to tam psát, dřív se to zapínalo automaticky..