Windows bug?

...

Moderátor: Mods_senior

weigzyy
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Windows bug?

Příspěvekod weigzyy » 24 pro 2015 02:08

Dobrý večer,
Mám zde takový jistý problém, hlavně s průzkumníkem a pár programy a hry. Dá se říct že mám docela nový počítač, ale jelikož rád hraju hlavně staré hry, většina mých her je starších než 2009. To je možná problem. Příklad Medal of Honor: Allied Assault. Jednou jsem tuto hru hrál, s otevřeným průzkumníkem, s otevřeným steam, skypem a Google Chromem. MOHAA mi pak ale spadlo (klasicky program přestal fungovat) a od té doby u mě nastal takový problem, že nemůžu otevřit ani Steam, ani Skype a ani průzkumník. Na lište mám zobrazeno, že je to otevřeno, ale na ploše programy nevidím. S Google Chromem se to dalo lehce vyřešit, ten jsem zapnul přes Total Commander Google Chrome Installerem a už normálně jde. Další problem však pak ale je, že všechny hry, které mám se začaly sekat. FPS je malé. Dřív jsem třeba v Call of Duty 4 hrál se svým počítačem na 150-200, teď je standartně na 30. A sekají se i nové hry, tak i staré hry. Prostě všechny. Nevím jestli je to problem grafiky nebo Windowsu, nebo mě :D ... Nevím někdo prosím co s tím? Budu rád za každou radu opravdu.
Předem děkuji za pomoc a přeju krásné svátky :)
S pozdravem
Jarda.

Reklama
faraon
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Re: Windows bug?

Příspěvekod faraon » 24 pro 2015 08:32

Vítej na PC-help.

Problém jsou staré hry. Žiješ v kapitalizmu, a kapitalista potřebuje prodávat, stále znovu a dokola. Takže účelem her je to, abys vypláznul balík peněz za úplně pitomou hru se super grafikou a 5.1 zvukem, kterou za pár hodin dohraješ. A pak si za další balík peněz koupíš další hru, podobnou té předchozí, jenom ještě pitomější ale s lepší grafikou a zvukem 5.1, kterou zase za pár hodin dohraješ, a půjdeš si zase za další balík peněz koupit...

Proto nikdo nemá zájem abys hrál staré hry, nebo používal staré programy (já používám VisiCalc z roku 1981 a na většinu věcí úplně stačí), protože by tě nemohl neustále dokola dojit a dojit. Nikdo - ve smyslu nikdo z kapitalistů, názor ani zájem uživatele nikoho nezajímá, to je pouze blbá dojná kráva.

Takže vyzkoušej všechny režimy kompatibility které tam najdeš, postahuj a nainstaluj nejnovější ovladače od výrobce, a smiř se s tím že u hardwaru platí totéž co jsem psal o softwaru, jenom ve větším měřítku, takže třeba dnešní notebooky jsou méně výkonné než ty před pěti a více lety, které měly nižší frekvenci a polovinu jader, o životnosti nemluvě!

A navrch bys mohl ve zdejší sejci virobijců HijackThis prověřit čistotu svého systému, jestli ti ho náhodou nebrzdí nějaká breberka. Mimochodem, Windows mají takovou zajímavou vlastnost kterou se M$ kupodivu nechlubí - zasírají se. Takže po několika měsících používání je počítač velmi znatelně pomalejší proti čisté instalaci.

Přeji pěkné svátky, a vykašli se na ten krám, jsou Vánoce, tak je radši prožij společně se svými blízkými, a ne ponocováním a pařením her ;-)
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!

(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)

weigzyy
nováček
Stav:

Příspěvekod weigzyy » 26 pro 2015 00:02

Virově by tam nic být nemělo, už jsem to projel tak 4x a furt nic antivir nebo něco takového nic nenašel... Ale režim kompatibility s průzkumníkem asi nepujde , ale u programů zkusím no. A dobře děkuju... Jo prožívám jen jak to jde.. ale stejně se na něj tak na hodinu vždy dostanu...

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 26 pro 2015 00:10

Nainstaluj Crystal Disk Info a zkontroluj stav disku.

Za timhle problemem muze byt ledacos, ale zly kapitalista to nebude zcela urcite.

weigzyy
nováček
Stav:

Příspěvekod weigzyy » 28 pro 2015 17:04

Částečným obnovení do původního stavu jsem vyřešil problem s programama, ale problem s hrama je furt stejný... Sekají se i ty nejméně náročné.. z roku třeba 2007 a to mám NVIDIA GeForce GT 640 Intergrated RAMDAC verze 70.26.4e.0.7.
Asi to bude špatná grafická karta no.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (sw)”