Mám zde takový jistý problém, hlavně s průzkumníkem a pár programy a hry. Dá se říct že mám docela nový počítač, ale jelikož rád hraju hlavně staré hry, většina mých her je starších než 2009. To je možná problem. Příklad Medal of Honor: Allied Assault. Jednou jsem tuto hru hrál, s otevřeným průzkumníkem, s otevřeným steam, skypem a Google Chromem. MOHAA mi pak ale spadlo (klasicky program přestal fungovat) a od té doby u mě nastal takový problem, že nemůžu otevřit ani Steam, ani Skype a ani průzkumník. Na lište mám zobrazeno, že je to otevřeno, ale na ploše programy nevidím. S Google Chromem se to dalo lehce vyřešit, ten jsem zapnul přes Total Commander Google Chrome Installerem a už normálně jde. Další problem však pak ale je, že všechny hry, které mám se začaly sekat. FPS je malé. Dřív jsem třeba v Call of Duty 4 hrál se svým počítačem na 150-200, teď je standartně na 30. A sekají se i nové hry, tak i staré hry. Prostě všechny. Nevím jestli je to problem grafiky nebo Windowsu, nebo mě

Předem děkuji za pomoc a přeju krásné svátky :)
S pozdravem
Jarda.