Samovolný restart PC

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

fousek
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod fousek » 21 led 2008 22:17

Mám stejnej problém .Mám necelej rok staré komponenty (stejný MB jako ty , X2 4200EE, HD - WD2500KS)
Několikrát se mi stalo že se počítač kousnul (stále svítila dioda HD) problikla modrá obrazovka a následoval reset PC.Někdy byl dokonce problém nastartovat WIN XP SP2 - (NTLDR je poškozen). Při testech HD nebylo nic nalezeno . :evil: Mám disk rozdělen na 3 části.Provedl jsem novou instalaci na zformátovanou část tohoto disku a výsledek je jen o trochu lepší , ostatní části HD jsem neformátoval (možná bude potřeba zformátovat celej HD)

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Pic » 21 led 2008 23:45

Vítám Tě na fóru. K tomu problému - udělej si kontrolu disku - Tento počítač - klik pravým myšítkem na disk - Vlastnosti - Obecné - Vyčištění disku - a po vyčištění Nástroje - Zkontrolovat v následujícím okně označit oba čtverečky a Spustit - Restart PC - kontrola proběhne po restartu počítače. Druhá možnost - stáhnout si program na kontrolu disku ze stránek výrobce disku a zkontrolovat. Pravděpodobně disk odchází, tak si nejprve zálohuj důležitá data.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

fousek
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod fousek » 22 led 2008 07:35

Disk jsem kontroloval několikrát .Mám podezření že to nebude problém s HD ,ale možná s MB

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • (KB5046714) opakovaný restart bez výsledku
    od sasshrek » 05 pro 2024 20:06 » v Windows 11, 10, 8...
    2
    2239
    od sasshrek Zobrazit poslední příspěvek
    06 pro 2024 16:11
  • Náhodné zamrznutí PC, řešením je pouze tvrdý restart.
    od Sipsisipi » 21 srp 2024 19:12 » v Problémy s hardwarem
    10
    4318
    od Sipsisipi Zobrazit poslední příspěvek
    25 srp 2024 10:37

Zpět na “Problémy s hardwarem”