Witcher 3 lagovanie a malo FPS v Novigrade
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Witcher 3 lagovanie a malo FPS v Novigrade
No, hledej chybu v HW. Softwarová závada to dost možná nebude.
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
Tak ale ja už mám pol roka problém že mi ide pomaly Windows,seká sa niekedy,pomaly sa načítava a podobne..je dosť možne že to to dopadá aj na toho Witchera 3..keby vyriešim ten pomalý Windows 8.1 tak by išiel možno aj ten Witcher dobre..ale už pol roka neviem dojisť čo zatím spomaleným stojí,vírusy nemám,v msconfig všetky zbytočnosti povypínane atd...Naozaj už neviem čím to len môže byť
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
A jak je na tom disk? Ovšem nemyslím si, že ten by ovlivňoval FPS dropy.
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
Minimální požadavky nesplňuje:
Procesor+ramky.
Tahá ti to pouze grafika, což je ale nejdůležitější. Rozhodně by ti pomohlo navýšit počet ramek na 8GB. V případě si dokoupit lepší procesor, který ti padne do patice.
Ale jestli nemáš peníze, tak bych ti maximálně doporučil promazání PC, snížení vzhledu Windowsu, a snížení rozlišení+detailů:Hlavně stínů, a přírody.
Procesor+ramky.
Tahá ti to pouze grafika, což je ale nejdůležitější. Rozhodně by ti pomohlo navýšit počet ramek na 8GB. V případě si dokoupit lepší procesor, který ti padne do patice.
Ale jestli nemáš peníze, tak bych ti maximálně doporučil promazání PC, snížení vzhledu Windowsu, a snížení rozlišení+detailů:Hlavně stínů, a přírody.
Tak ramku ešte budem môct kupiť ale procesor za 200€ tak to asi nie..
PC som už prečistil CCleanerom,defragmentaciu a vyčistenim diskom,čím ešte ?
Vzhlad windowsu mam nastavení na výkon,rzlišenie používam 1680x1050 a detaily mi na low moc nepomohli stále to je v niektorých častiach Novigradu nehratelné..Čisto iba v Novigrade,v prírode mi to ide na 30+ tam su žiadne zaseky neni,v Oxenfurde to neni take hrozne aj ked su aj tam zaseky a klesnutie FPS ale ovela menšie ako v Novigrade..
Čo by ešte mohlo pomôct ?
Dodatečně přidáno po 2 minutách 59 vteřinách:
Disk mi ide velmi často na 100%,či už hrám witchera alebo nehrám ale večšinou to ma na starosti Avast ale vela krát aj System alebo Hostitel služby:Lokálna služba
PC som už prečistil CCleanerom,defragmentaciu a vyčistenim diskom,čím ešte ?
Vzhlad windowsu mam nastavení na výkon,rzlišenie používam 1680x1050 a detaily mi na low moc nepomohli stále to je v niektorých častiach Novigradu nehratelné..Čisto iba v Novigrade,v prírode mi to ide na 30+ tam su žiadne zaseky neni,v Oxenfurde to neni take hrozne aj ked su aj tam zaseky a klesnutie FPS ale ovela menšie ako v Novigrade..
Čo by ešte mohlo pomôct ?
Dodatečně přidáno po 2 minutách 59 vteřinách:
Disk mi ide velmi často na 100%,či už hrám witchera alebo nehrám ale večšinou to ma na starosti Avast ale vela krát aj System alebo Hostitel služby:Lokálna služba
Promiň za ten zmatek ke konci. Tu část (....a snížení rozlišení+detailů:Hlavně stínů, a přírody.) jsem už myslel pouze v Zaklínači.
Navýšení ramek ti rozhodně pomůže.
K Dodatku: Pevný disk je ten nejmenší problém, protože ovlivňuje pouze načítání(save, zapnutí hry apd..) nikoliv výkon ve hře. Při vypnutí avastu si určitě také s výkonem pomůžeš, ale tohle je jen na tobě.
Navýšení ramek ti rozhodně pomůže.
K Dodatku: Pevný disk je ten nejmenší problém, protože ovlivňuje pouze načítání(save, zapnutí hry apd..) nikoliv výkon ve hře. Při vypnutí avastu si určitě také s výkonem pomůžeš, ale tohle je jen na tobě.
Tak ak vypnem avast iba pri hraní hry a ked dohrám tak zapnem by sa nemalo nič zle stať tak to teda skusim
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Herní pc. Hodně muziky za málo peněz. 3 varianty.
od pidlo » 13 črc 2025 09:44 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 12
- 2629
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
dnes, 10:59
-