Zdravím
Donesl jsem domů nový ntb HP Pavilion G6 a je tam nově WIN7 ultimate 64x. Ntb byl už používaný a neměl problém. Když jsem ho donesl domů, tak jsem se připojil na Wifi a potom jsem stáhl pár programů a potom se Wifi vypnulo a od té doby se nejde připojit. Zkoušel jsem stáhnout ovladače, vypnout a zapnout WIfi a taky resetovat Wifi a restart PC a taky jsem zkoušel zapnout WIn od poslední známé funkce . Poraďte prosím....
Nejde se připojit na WiFi WIN7
Re: Nejde se připojit na WiFi WIN7
Co znamená "nejde se připojit" ? Zobrazuje se seznam dostupných WiFi sítí? Ve Správci zařízení je v Síťových adaptérech ten WiFi adaptér zobrazen? Klikni na něj pravým tl. myši → Vlastnosti a Stav zařízení - je OK? Lze se připojit na jinou WiFi síť?
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
Na wifi jsem byl připojený a ntb byl už předtím používaný na wifi a jel bez problému. A wifi síť se zobrazuje v sítích, jen když dám připojit, tak mě to ukáže omezený přístup, ale když otevřu Centrum síťových připojení, tak mě tam ukáže jen můj počítač, ale síť se zastaví ještě před připojením. Když mi právě u wifi skákalo ''Omezený přístup'', tak se ntb připojil k routeru, ale dál se nedostal. V tomto případě, se ntb nepřipojí ani k routeru, ale tím to není, protože jiné zařízení jedou na internetu bez problému. Spíš by mě stačilo, kde a jaké ovladače stáhnout, nebo jestli někdo nemá stejnou zkušenost.
-
- Pohlaví:
Jak víš, že se nepřipojí k routeru?
V mém podpisu najdeš návod na diagnostiku, projdi si ho a uvidíš. To co jsi zjistil napiš sem.
V mém podpisu najdeš návod na diagnostiku, projdi si ho a uvidíš. To co jsi zjistil napiš sem.
Děkuji za počtení, ale pořád chyba přetrvává. Co jsem tak četl, tak IPv4 slouží ke komunikaci, mezi ntb a routerem. Všechno mám nastavené, jak jste napsal, zkoušel jsem i ten příkazový řádek, ale nic. Nevím co se stalo, ale ntb mi jel na této síti. Je to vlastně síť, kterou mám k dispozici od sousedů, kteří o tom vědí a nemají s tím problém, protože jsme rodina. Jen někdy hraje soused WoT a tak když mu víc zatížím síť, tak mi na routeru může vypnout Wifi, aby měl internet pro sebe (cena internetu zdarma
). Před restartem wifi, mi PC jen v pořádku. Stáhl jsem si Steam, podíval na mail a dal stahovat další věci. Po restartu wifi, se ntb už nemůže připojit. Připadne mi, jak kdyby buď to IPv4 vysílala špatnou IP (ale zkoušel jsem nastavit IP přes jiný ntb, aby byly IP adresy stejné), nebo že mám starý ovladač. Nevím si rady a už jsem projel snad celý Google, ale nic se nezměnilo. Děkuji za snahu a přeju bezproblémový nový rok :)

-
- Pohlaví:
zkoušel jsem i ten příkazový řádek, ale nic
To znamená co?
Dej sem výpis ipconfig /all, dále ověř ping na bránu (router).
!Chyba opravena!
Tak jsem po bádání dal poslední možnost, a to obnovení systému od poslední známé funkce v den, kdy to šlo bez problému. Chyba se opravila, ale dneska mi to udělalo zase. Napadlo mě, že to dělá nějaký program. Tak jsem jako první, odinstaloval antivir (Avast). A hle, po odstranění antiviru, se odstranil i problém. Takže děkuji za rady a za poučení, jak vlastně funguje Wi-fi.
Tak jsem po bádání dal poslední možnost, a to obnovení systému od poslední známé funkce v den, kdy to šlo bez problému. Chyba se opravila, ale dneska mi to udělalo zase. Napadlo mě, že to dělá nějaký program. Tak jsem jako první, odinstaloval antivir (Avast). A hle, po odstranění antiviru, se odstranil i problém. Takže děkuji za rady a za poučení, jak vlastně funguje Wi-fi.
-
- Pohlaví:
No, gratuluji. A zároveň ti nerad beru iluze, ale mě, jako i tisícům dalších, běží wifi s avastem bez problémů.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3124
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
03 srp 2024 21:26