Mám problém při hraní GTA V...
Nastavení GTA V jsem neměnil ( nechal jsem to tak, jak to vyhodnotil PC ), ale co jsem koukal tak je tam 90% těch věcí na max. a zatížení CPU je na 80% - 95% sice se to neseká ale jenom se ptám jestli je to normální ...
SSD - CRUCIAL MX200 - 250GB
RAM - Kingston HyperX Fury Black 2x8GB DDR3 1866
GPU - MSI GTX 970 GAMING 4G
CASE - Zalman Z11 Plus
ZDROJ - Seasonic SS-620GM2 Evo 620W
DESKA - GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 3 - Intel Z97
HDD - WD Caviar Blue EX - 1TB
CHLAZENÍ - SilentiumPC Fera 2 HE1224
CPU - Intel Core i5-4690K
GTA V vs CPU i5 4690K Vyřešeno
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Re: GTA V vs CPU i5 4690K
Řekl bych že ano
Pokud ti nehoří pc měl bys bejt v klidu :)

- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Tak ono by bylo divné, kdyby hra jela, a přitom nevyužívala plný potenciál PC, na co by se pak prodávali výkonné komponenty, když na Pentiu (sice vytíženém na 100%) by to jelo stejně jako na i5 (vytížené třeba na 20%) 

i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma

Přehled desktopových socketů a CPU
- Michael850
- Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tu i5 už máš po OC? Pokud ne, tak bych ji trochu popohnal, když ho máš vytížený kolem 100%, tak zvýšení frekvence ti o něco zvýší výkon. Jinak 100% vytížení nedělá problém a je to zcela normální.
//edit: Teď koukám, že ten chladič není pro OC ideální a má malý výkon pro uchlazení "OCnuté" i5. Doporučil bych koupit aspoň Ninja 4, jinak bych se na taktování zatím vyprdl. Je rozhodně škoda mít konfiguraci určenou pro další taktování, ale nemít k tomu přizpůsobené chlazení = nemožnost využití OC potenciálu.
//edit: Teď koukám, že ten chladič není pro OC ideální a má malý výkon pro uchlazení "OCnuté" i5. Doporučil bych koupit aspoň Ninja 4, jinak bych se na taktování zatím vyprdl. Je rozhodně škoda mít konfiguraci určenou pro další taktování, ale nemít k tomu přizpůsobené chlazení = nemožnost využití OC potenciálu.
po OC už jsem měl a zjistil jsem právě, že chladič není zrovna dobrej, tak jsem to radši hodil zpět..
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Na otázku již bylo zodpovězeno, čili zamykám
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

[b]Rozcestník mých článků