stiahnutie GTA V z rockstargames Vyřešeno
stiahnutie GTA V z rockstargames Vyřešeno
Chcem sa opýtať, môžem si gta stiahnuť z rockstar stránky, keď mám kúpenú krabicovú verziu? Dôvod je ten že keď si to nainštalujem z cd-čiek tak mi hra seká aj na normal detailoch. Brat si kúpil gta na steame, má to stiahnuté zo steamu a jemu to ide plynule aj na high/ultra nastaveniach.
Re: stiahnutie GTA V z rockstargames
Hra co se nainstaluje ze Steamu a aktualizuje a nainstaluje z DVD a aktualizuje je naprosto stejna.
To ze se hra seka nebo neseka nelze posoudit, kdyz nikdo z nas nevi na cem to poustite.
To ze se hra seka nebo neseka nelze posoudit, kdyz nikdo z nas nevi na cem to poustite.
Hrám to na:
SAPPHIRE R9 280X DUAL-X
intel core i5-4460
8gb ram
Nesekalo sa mi to celý čas ale mal som tam strašne veľa fps dropov a všetko na normal. Preto by som to chcel skúsiť stiahnuť z rockstargames.
SAPPHIRE R9 280X DUAL-X
intel core i5-4460
8gb ram
Nesekalo sa mi to celý čas ale mal som tam strašne veľa fps dropov a všetko na normal. Preto by som to chcel skúsiť stiahnuť z rockstargames.
- philipmorrisd
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
To že něco stáhneš z Rockstar nebo nainstaluješ přímo z CD vliv na fps dropy opravdu mít nebude, tak či tak CD/download pochází ze stejného zdroje a tím je právě Rockstar.
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Rišo píše:jemu to ide plynule aj na high/ultra nastaveniach.
Není to třeba tím,že má brat nabušenější pc(grafiku)?Haha teď sem to vyřešil

Vazne veris tomu, ze se GTA V seka na Radeonu R9 280X?
To by bylo mozne pouze v pripade, ze ta hra nebezi na Radeonu, ale na Intelu co je soucasti procesoru.
To by bylo mozne pouze v pripade, ze ta hra nebezi na Radeonu, ale na Intelu co je soucasti procesoru.
celé som to preinštaloval a už to ide v pohode. Stále sú tam nejaké tie menšie lagy ale to prežijem.
Ale ako si môžem zistiť či mi hra beži na redeone alebo na intele?
petr22 píše:Vazne veris tomu, ze se GTA V seka na Radeonu R9 280X?
Ale ako si môžem zistiť či mi hra beži na redeone alebo na intele?
- philipmorrisd
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
To by sis musel nastavit, kdyby jela na té od intelu tak bys ji prostě zakázal, nebo nastavil prioritně tu od Radeon.
Karta se nastavit neda, ani zadna priorita - aktivni je vzdy ta karta, do ktere je zapojen monitor.
Pokud je zapojeny do Radeonu, pouziva se jedine a pouze Radeon.
Pokud je zapojeny do Radeonu, pouziva se jedine a pouze Radeon.
- philipmorrisd
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Tak proč se většině steam hráčum hra spouští se slabším gpu? Vyřeší se to zakázáním té slabší.
U naproste vetsiny novejsich notebooku je prepinani grafik reseno hardwarove a integrovana grafika se zakazat uz neda (u cca 3 roky starych notebooku to jeste lze). Ano, zpusobuje to problemy a treba u Zbooku 14 od HP to pod Windows 7 zpusobuje modrou smrt ktera nema reseni.
Nicmene hlavni pointa je v necem jinem - tohle je stolni pocitac a ne notebook. Tam zadne prepinani grafik proste mozne neni, ani manualni, ani automaticke. Funguje jen ta grafika, kam je zapojeny monitor. Kdyz jsou nainstalovany ovladace od AMD a monitor je zapojen do toho Radeonu, musi to fungovat tak jak ma.
Zadna verze GTA 5 at je instalovana odkudkoliv se nemuze lisit vykonem pri stejnem nastaveni detailu a rozliseni.
Nicmene hlavni pointa je v necem jinem - tohle je stolni pocitac a ne notebook. Tam zadne prepinani grafik proste mozne neni, ani manualni, ani automaticke. Funguje jen ta grafika, kam je zapojeny monitor. Kdyz jsou nainstalovany ovladace od AMD a monitor je zapojen do toho Radeonu, musi to fungovat tak jak ma.
Zadna verze GTA 5 at je instalovana odkudkoliv se nemuze lisit vykonem pri stejnem nastaveni detailu a rozliseni.
Tak ďakujem za pomoc