Registry - HELP

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

gepir
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Registry - HELP

Příspěvekod gepir » 24 led 2008 12:50

Zdravím,

mám menší problém s sdílenou složkou je tam max. počet přihlášení 10 uživatelů! Potřeboval bych Nějak přepsat registry aby bylo možno být přihlášno více jak 50 užvatelů. Mohl by pls někdo poradit? Zjistil jsem, že tento problem je jen u WINDOWS XP Home Edition u Profi verze to je vpohode.... a myslím si, že když to jde v Profi tak se musí dat jen přepsat něco v registrch.

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 24 led 2008 12:53

windows xp home je proti pro okleštěno o práci v síti, takže nevím jestli to půjde
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

gepir
nováček
Stav:
Kontakt:

Re: pozdrav

Příspěvekod gepir » 24 led 2008 13:10

memphisto píše:windows xp home je proti pro okleštěno o práci v síti, takže nevím jestli to půjde

No pravě....hledam to v registrech asi od 09:00 a pořád jsem nic nenašel.... Proto jsem to zkusil tady, jestli někdo nebude vědět jak to v těch registrech upravit...

guest

Příspěvekod guest » 24 led 2008 13:51

Tydy si můžeš vyhledat rozdíly mezi Home a Profi: http://www.microsoft.com/cze/windows/xp ... fault.mspx

mopik
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod mopik » 24 led 2008 15:49

ja jsem to prenastavil pomoci EventID-Patcher,mam ho z CHIPU ale snad bude fungovat toto:
http://www.lvllord.de/download.php?url= ... 23d-en.zip
spustis,dvakrat potvrdis Y pockas do konce odectu a melo by bezet 50spojeni,jen pozor neni to na vzdy,nektere update Win to vraceji.

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”